Mainos
Powerwash Simulatorin seuraava päivitys lisää peliin läpinäkyvän lasin, mikä on itse asiassa aika iso juttu.

Kuten Twitterissä paljastettiin, Powerwash Simulatorin Tomb Raider DLC lisää ”vallankumouksellisen uuden pelimekaniikan” rauhoittavaan simulaattoriin. Lara Croftin sotkuisen kartanon voimapesun aikana pelaajat voivat nyt puhdistaa likaa lasipinnoilta ja nähdä sen läpi sen toisella puolella olevaan sisältöön.

Tämä ei kuulosta kovin suurelta asialta, mutta ennen päivitystä esimerkiksi auton ikkunat olivat harmaita eikä niissä ollut kiiltävää heijastavaa pintaa. Nyt pelaajat voivat puhdistaa esimerkiksi lasikaappeja ja nähdä niiden sisällä olevat aarteet, kuten alla olevassa videoklipissä näytetään.

Mainos

Tämä on avannut oven sille, että peliin voidaan tulevaisuudessa lisätä esimerkiksi akvaarioita, minkä kehittäjä FuturLab vahvisti vastauksissa twiittiin. Se myös vain tekee Powerwash Simulatorin pelaamisesta entistäkin tyydyttävämpää.

Rentouttava siivoussimulaattori julkaistaan PS4:lle, PS5:lle ja Nintendo Switchille 31. tammikuuta – samana päivänä kuin edellä mainittu Tomb Raider -laajennus. Aiemmin peli on ollut saatavilla yksinoikeudella PC:llä, Xbox Onella ja Xbox Series X/S:llä.

Viime vuoden lopulla FuturLab kysyi faneilta, mitä uusia tasoja he haluaisivat nähdä Powerwash Simulatorissa, ja ehdotuksia tuli paljon. Kaikkea ehdotettiin nukkekodista Elon Muskin ”avaruusautoon” ja jopa Mount Rushmoreen. Kenties näemme näistä vielä jonkun tai kaikki.

Mainos