Mainos
Razer, tunnettu pelilaitevalmistaja, on yllättäen astunut uusille vesille seksuaalisen hyvinvoinnin markkinoilla yhteistyössä Womanizerin kanssa.

He ovat kehittäneet uuden innovaation hyödyntämällä Razer Sensa HD Haptics -teknologiaa, joka tunnetaan ennen kaikkea pelaamisessa. Tämä yhdistää Womanizerin Pleasure Air Technology -ominaisuuden ja Razer Sensan haptisen palautteen, tarjoten käyttäjille mainosmateriaalien mukaan ”entistä syvemmän ja tarkemman kokemuksen”.

Vaikka kumppanuus herättääkin kysymyksiä, se osoittaa teknologian monipuolisuuden ja sen soveltuvuuden eri aloille.

Mainos

– Razer Sensa HD Haptics on vertaansa vailla olevaa haptista ilmaisuvoimaa, tekniikka mahdollistaa vivahteikkaiden tuntemusten luomisen, jossa laite katoaa ja kosketustuntemukset voidaan tuottaa parhaimmillaan. Olemme innoissamme yhteistyöstä Womanizer-tuotteen kanssa rikastuttamalla sitä valtavilla muokattavuusmahdollisuuksilla ja etäyhteydellä rakkaasi puolesta, hehkuttaa Eric Vezzoli, Razerin haptiikkapäällikkö.

Ensimmäinen tuote tämän yhteistyön tuloksena on tarkoitus julkaista ensi kesänä, ja odotamme nähdä, miten markkinat reagoivat tähän twistiin.

Mainos