Mainos
Hideo Kojima on sanonut, että hän haluaisi tutkia pelien lisäksi myös elokuvien ja musiikin tekemistä.

Puhuessaan Japanissa järjestetyssä Anan Awards -gaalassa, jossa ohjaaja voitti kulttuurikategorian ykköspalkinnon työstään Death Strandingin parissa, hän sanoi:

– Vakka olen tehnyt koko urani pelien parissa, kaikki alat liittyvät toisiinsa digitaalisissa töissä, joten haluaisin laajentua peleistä esimerkiksi elokuviin ja musiikkiin.

Mainos

Vaikka Kojiman mieltymys elokuviin ei ole mikään salaisuus, sillä hänen Twitter-biossaan hän väittää, että ”70 prosenttia (hänen) kehostaan on tehty elokuvista”, hän ei ole puhunut yhtä julkisesti halustaan luoda musiikkia.

Musiikki on ollut suuri osa hänen viimeaikaisia projektejaan, sillä Death Strandingin soundtrackilla on mukana arvostettuja artisteja, kuten Chvrches ja Bring Me The Horizon, ja edesmenneen Ryan Karazijan musiikkiprojektin Low Roarin panos on suuri.

Kojima Productions ilmoitti hiljattain perustaneensa Los Angelesiin sijoitetun tv- ja elokuvastudion, ja Kojiman mukaan sen työn oli määrä alkaa toden teolla tänä vuonna.

Se, milloin Kojima löytää aikaa myös elokuvien ja musiikin tuottamiselle, on kuitenkin epäselvää, sillä ohjaaja vaikuttaa olevan yhtä kiireinen kuin ennenkin, sillä Kojima Productionsilla uskotaan olevan kehitteillä useita projekteja.

Viime viikkoina Kojima on vahvistanut, että Elle Fanning ja Shiori Kutsuna tulevat näyttelemään hänen studionsa vielä julkistamattomassa pelissä.

Hän kertoi myös The Guardianille, että yksi hänen tulevista projekteistaan on ”melkein kuin uusi media”, ja väitti:

– Jos tämä onnistuu, se kääntää asioita – ei vain peliteollisuudessa, vaan myös elokuvateollisuudessa.

Näyttelijä Norman Reedus, joka esitti päähenkilö Sam Porter Bridgesiä Death Stranding -pelissä, vahvisti näennäisesti toukokuussa julkaistussa haastattelussa, että jatko-osa on kehitteillä.

Mainos