Pieni merenneito saa näytelmäelokuvaversioinnin – tältä se näyttää

Mainos
Yksi Disneyn odotetuimmista animaatio-elokuvasovituksista, joita esiteltiin tämän vuoden D23 Expo -messuilla, oli Rob Marshallin uusi versio Pienestä merenneitosta, jonka pääosassa on Halle Bailey Arielina. Elokuvan ensimmäinen kuvamateriaali on nyt julkaistu vihdoin myös verkossa.

Jane Goldman ja David Magee työstivät uuden käsikirjoituksen, joka on luonnollisesti velkaa vuoden 1989 elokuvantekijöille Ron Clementsille ja John Muskerille, jotka alun perin käyttivät Hans Christian Andersenin tarinaa.

Odotettavissa on monia samoja tarinankerronnallisia kohtia, kuten merenneidon Arielin rakastuminen ihmisprinssiin, vaarallinen sopimus hännän vaihtamisesta jalkoihin – ja äänensä kauppaaminen – sekä pyrkimys löytää todellinen rakkautensa.

Mainos

Monet vuoden 1989 elokuvan lauluista palaavat, ja lisäksi on odotettavissa uutta materiaalia, jonka alkuperäinen säveltäjä Alan Menken on kirjoittanut Lin-Manuel Mirandan rinnalla.

Elokuvassa näyttelevät Jonah Hauer-King prinssi Ericiä, Javier Bardem kuningas Tritonia, Daveed Diggs Sebastiania, Jacob Tremblay kampelaa, Awkwafina Scuttlea ja Melissa McCarthy juonittelevaa merinoitaa.

Mainos