Mainos
Sotavasara lyö ja kaaoksen kurittaja iskee. Nyt kurkistetaan, millainen on kesäkuussa julkaistava Warhammer: Chaosbane.

Warhammer: Chaosbane on Warhammer-universumiin sijoittuva, reilun 80:n muun pelisarjan pelin uusi osa ja toimintaroolipeli. Warhammer: Chaosbane näkee päivänvalonsa kesäkuun alussa. Saimme testiin pelin ennakkoversion, joka tuntuu ensikäsittelyssä lähinnä Diablo 3 -kloonilta.

Mainos

Tuttu kuin Diablo

Pelin tarina kuulostaa seuraavalta: “Sodan runtelemassa ja magian hallitsemassa maailmassa sinä olet ihmisten imperiumin viimeinen toivo Kaaoksen laumoja vastaan. Pelaa yksin tai jopa neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä, paikallisesti tai verkossa. Voit valita sankarisi neljästä hahmoluokasta, joilla kaikilla on omat, toisia hahmoja täydentävät taitonsa. Varaudu eeppisiin taistoihin Vanhan maailman voimallisimmilla varusteilla.”

Toisessa käsittelyssä fiilis ei muutu Diablo 3 -kopiosta mihinkään. Eikä kolmannessakaan. Warhammer Chaosbane Beta näyttää olevan melko häpeilemätön Diablo 3 -klooni valikkoja myöten, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Jos Diablo innostaa ja haluaa sukeltaa Warhammerin maailmaan, on diablous vain hyvä asia. Itselleni riittää Diablo 3 uusine kausineen. Aika näyttää löytyykö sotavasaralta enemmän omaa ja omintakeista.

Warhammer: Chaosbane julkaistaan 4. kesäkuuta.