Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuva sai uuden trailerin

Mainos

Kuolleet miehet eivät tarinoita kerro uudessa Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvan trailerissa. Mukana mm. vanhat tutut Johnny Deppin Jack Sparrow ja Orlando Bloomin Will Turner sekä uutena hahmona Javier Bardemin kapteeni Salazar.

Johnny Depp palaa valkokankaalle kaikkien tunteman hurjapäisen antisankarin Jack Sparrow’n rooliin uudessa seikkailussa.

Vauhdikkaassa tarinassa kovia kokenut kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin (Javier Bardem) johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista – erityisesti Jackista. Jackin ainoa keino pelastua on etsiä tarunhohtoinen Poseidonin kolmikärki, mutta sen löytääkseen hänen on pitkin hampain yhdistettävä voimansa älykkään ja kauniin tähtitieteilijän Carina Smythin (Kaya Scodelario) sekä Kuninkaallisen laivaston uppiniskaisen merimiehen Henryn (Brenton Thwaites) kanssa. Säälittävän pienen ja ränsistyneen purkkinsa Dying Gullin ruorissa kapteeni Jack toivoo paitsi kääntävänsä häntä viime aikoina piinanneen kovan onnen putken, myös pelastavansa henkikultansa kohdatessaan mahtavimman ja häijyimmän vastustajan, jonka on kuunaan tavannut.

Mainos

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 24. toukokuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliTällainen on odotettu Nintendo Switch – uutuuskonsoli ennakkokurkistuksessa
Seuraava artikkeliNämä pelit julkaistaan tällä viikolla (6.–12.2.)