Mainos
Näyttää siltä, että Sony on vihdoin lopettanut automaattisten ostovahvistussähköpostien lähettämisen aina, kun pelaaja lunastaa PS Plus -pelin.

Pelaajat ovat jo vuosia saaneet sähköpostiviestin ”Kiitos ostoksestasi” joka kerta, kun he ovat lunastaneet kuukausittaisen ”ilmaisen” PS Plus -pelin.

Sähköpostiviestien sanamuoto hämmentää ja huolestuttaa pelaajia säännöllisesti, koska siinä annetaan ymmärtää, että he ovat käyttäneet rahaa peliin sen sijaan, että he olisivat vain lunastaneet sen osana tilaustaan.

Mainos

Koska kaikki eivät tarkista sähköpostiaan usein, jotkut saavat viestin myöhemmin päivällä tai viikolla, unohtavat lunastaneensa PS Plus -pelinsä ja pelkäävät, että heidän tilinsä on hakkeroitu tai että he ostavat pelejä, joita he eivät halua.

PlayStation LifeStylen havaintojen mukaan pelaajilta on alkanut ilmestyä useita Reddit-ketjuja, jotka viittaavat siihen, että käytäntö on ehkä vihdoin lopetettu.

Playstation no longer sending ”Thank You For Your Purchase” emails after claiming Essentials games?
by u/King_Will_Wedge in PlayStationPlus

Tämän kuun PlayStation Plus Essential -pelit ovat Sackboy: A Big Adventure, Meet Your Maker ja Tails of Iron. Tilaajat voivat lunastaa pelit 1. toukokuuta asti.

Mainos