Mainos
PlayStationin mobiilisovelluksesta on tiettävästi löytynyt PlayStation Stars -jäsenyyden piilotettu viides taso.

PlayStation Stars, joka tulee länsimaihin myöhemmin lokakuussa, antaa pelaajien ansaita palkintoja suorittamalla erilaisia kampanjoita ja aktiviteetteja.

Ohjelmassa on myös neliportainen tasojärjestelmä, jossa kaikki pelaajat aloittavat tasolta 1 ja voivat nousta tasolle 4 ostamalla pelejä ja ansaitsemalla pokaaleja.

Mainos

Viides taso

Taso, jonka väitetään olevan nimeltään Diamond, on tiettävästi vain kutsuvierastasolla, kuten sovelluksesta löydetystä tekstistä väitetään löytyvän.

Lisäksi on löydetty useita Diamond-tason palkintoihin viittaavia kuvia, jotka ovat PlayStation-sivustolla, sekä kuvaus tasosta.

Loputtomassa tähtimeressä ei tunnu olevan paikkaa, jonne piiloutua. Mutta et olisi täällä, jos antaisit tuollaisten haasteiden pysäyttää sinut. Tervetuloa tasolle 5.

Kun otetaan huomioon, että molemmat kuvat ovat PlayStationin virallisella verkkosivustolla, ne ovat varmasti aitoja, mutta se, käytetäänkö niitä todella, jää nähtäväksi.

Viidennestä tasosta ei ole tiedotettu, mutta kuvien ja kuvauksen perusteella voidaan päätellä, että Sony aikoo ottaa sen käyttöön tulevaisuudessa, mahdollisesti kun palvelu otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti.

Asiakaspalvelu on parempaa paremmille ihmisille

On ristiriitaista, että palvelu näyttää tarjoavan korkean tason käyttäjille ensisijaista tukea, mikä on saanut huonon vastaanoton pelaajilta alueilla, joilla palvelu on jo käynnistetty.

Tämä näyttää lähinnä tarkoittavan, että tason 4 PlayStation Stars -jäsenet voivat ohittaa jonon, kun he ottavat yhteyttä asiakastukeen ongelman vuoksi.

Kun japanilainen Automaton-sivusto huomautti asiasta Twitterissä, lukuisat seuraajat ilmaisivat turhautumisensa etuoikeuteen, ja jotkut huomauttivat, että hyvän asiakaspalvelun pitäisi olla vakio, eikä siitä pitäisi joutua maksamaan.

”Asiakastuen on oltava tasa-arvoista”, Twitter-käyttäjä akutarosu sanoi. ”On ihmisiä, jotka pitävät vain muutamasta nimikkeestä ja pelaavat niitä, ja on pelaajia, joilla ei ole varaa rahaan tai aikaan.”

Mainos