Mainos
Sony Interactive Entertainment on ilmoittanut, että PlayStation Stars -uskollisuusohjelma palaa toimintaan lähes kuukauden keston jälkeen.

Palvelu on ollut pois käytöstä kesäkuun alusta lähtien, eikä Sony ole tarkemmin selittänyt syytä.

“Olemme tietoisia PlayStation Stars -ongelmasta ja työskentelemme aktiivisesti ratkaisun parissa”, yhtiö tiedotti viime kuussa.

Mainos

Tällä viikolla julkaistussa päivityksessä PlayStation Stars -sivustolla Sony ilmoitti, että palvelu palaa lähitulevaisuudessa.

“PlayStation Stars palaa pian vaiheittain alueellisissa käyttöönotoissa”, he kertoivat.

Redditissä raportoidaan, että PlayStation Stars on jälleen aktiivinen joillakin Aasian alueilla, kuten Hongkongissa ja Thaimaassa.

PlayStation Stars lanseerattiin loppuvuodesta 2022 PlayStation-sovelluksen kautta. Tuolloin Sony kertoi suunnittelevansa palvelun laajentamista myös konsolille myöhemmin.

“Liittymällä PlayStation Starsiin voit käyttää pelaamistaitojasi kerätäksesi ainutlaatuisia digitaalisia keräilyesineitä ja ansaita palkintoja. Suorita kampanjoita, ansaitse pisteitä ja esittele keräilyesineitäsi digitaalisessa näyttökaapissa PlayStation-sovelluksessa juhlistaaksesi rakkauttasi pelaamiseen ja PlayStation-elämyksiin”, Sony mainosti.

Mainos