Mainos
Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) käynnisti PlayStation Storen tammikuun alennusmyynnit ennakkoon jo joulukuun lopussa. Tänään 5.1. julkistettiin uusia alennuksia, kun Horizon Zero Dawn, Gran Turismo Sport ja lukuisat muut pelit liittyivät tarjousten joukkoon. Saatavilla on alennuksia peleistä, lisäosista, elokuvista ja muista tuotteista.

Alennusmyynti on nyt käynnissä ja sen viimeiset tarjoukset jatkuvat aina 20. tammikuuta klo 02.00 saakka.

Kyseessä on PlayStation Storen historian suurin tarjouskampanja: se koostuu yli 1000 alennuksesta, joista 700 koskee pelien täysversioita.

Puoleen hintaan ovat yhä tarjolla esimerkiksi Star Wars: Battlefront™ II, FIFA 18, Need for Speed Payback, Fortnite – Standard Founder’s Pack sekä Battlefield 1 Revolution.

Mainos

Tänään 5.1 alkaen alennettuina ovat myös esimerkiksi Horizon Zero Dawn ja sen laajennus The Frozen Wilds, Gran Turismo Sport, Middle-earth: Shadow of War sekä Injustice 2 – Standard edition.

Menossa on myös PlayStation Storen kaikkien aikojen suurin PlayStationin VR -sisältöjen tarjouskampanja: alennuksessa ovat esimerkiksi Elder Scrolls V: Skyrim, Robinson: The Journey, SUPERHOT ja Resident Evil 7 biohazard.

Mainos
Edellinen artikkeliStar Wars: Battlefront 2 -modaus muutta Darth Waderista pinkin
Seuraava artikkeliElokuvatyyliin: Pukeudu kuin Shrek