Mainos
Sony on paljastanut, että PlayStation VR2 -visiiri julkaistaan vuoden 2023 alussa.

PSVR2:n piti alunperin nähdä päivänvalonsa loppuvuodesta 2022, niin, että se ehtisi joulumarkkinoille. Jotkut alan analyytikot olivat odottaneet kuitenkin vasta vuoden 2023 alun julkaisupäivää, ja yksi heistä väitti huhtikuussa, että uusi VR-visiiri lanseerattaisiin ensi vuonna ”viivästyksen” seurauksena.

Toinen analyytikko, hongkongilaisen TF International Securitiesin Ming-Chi Kuo, sanoi toukokuussa uskovansa, että headsetin massatuotanto voi alkaa myöhemmin tänä vuonna, ja se voi tulla markkinoille vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.

Mainos

– Viimeisin toimitusketjun tarkistukseni viittaa siihen, että PS VR2:n kokoonpanija ja useat komponenttitoimittajat aloittavat massatuotannon noin 1,5 miljoonan yksikön toimituksilla [vuoden 2022 jälkipuoliskolla]. Sony saattaa tuoda sen markkinoille vuoden 23 ensimmäisellä neljänneksellä riippuen PS VR2 -pelien kehitysaikataulusta, Kuo väittää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön PlayStation (@playstation) jakama julkaisu

Sony kertoi aiemmin tänä vuonna, että sillä on yli 20 peliä valmiina PlayStation VR 2:n julkaisua varten.

– Juuri nyt käytetään huomattavan paljon rahaa kumppanuuksiin riippumattomien ja muiden kolmannen osapuolen kehittäjien kanssa, jotta PlayStation VR2:n julkaisun yhteydessä saadaan paljon houkuttelevaa VR-sisältöä. Tämä energia, ponnistelut ja raha kasvavat edelleen, kun PlayStation VR 2 -päätelaitteiden asennuskanta kasvaa, kertoi SIE:n johtaja Jim Ryan.

Sonyn CES 2022 -tapahtumassa tammikuussa yhtiö kertoi ensimmäisen kerran PlayStation 5 VR -kuulokkeen viralliset tekniset tiedot ja vahvisti myös VR-ohjaimen nimen: PlayStation VR2 Sense -ohjain.

Mainos