Mainos
PlayStationin Spider-Man-jatko-osa tähtää tällä hetkellä syyskuun julkaisuun, väittää näyttelijä Tony Todd sosiaalisessa mediassa.

Tony Todd, joka näyttelee Venomia Insomniacin kehittämässä jatko-osassa, näennäisesti rikkoi tiistaina protokollaa kertomalla fanille, että Spider-Man 2:n julkaisukuukausi ”näyttää syyskuulta”.

Mainos

– Näyttää syyskuulta! Massiivista julkisuutta tulossa elokuussa. Mainokset alkavat pudota elokuussa, niin minulle on kerrottu. Pitäkää kiinni … ja pidättäkää hengitystä! Tulee olemaan tarpeen, Todd kirjoitti.

Kyseessä on sama julkaisuikkuna, josta ovat monet muutkin lähteet juoruilleet verkossa.

Joulukuussa kehittäjä Insomniac Games ilmoitti, että Spider-Man 2:n on määrä ilmestyä syksyllä.

Syyskuun julkaisu PlayStationin lippulaivapelille asettaisi sen vastakkain Xboxin Starfieldin kanssa, jonka julkaisupäivä vahvistettiin syyskuun 6. päiväksi.

Marvel Gamesin luovasta osastosta vastaava varapresidentti Bill Rosemann on kuvaillut aikaisemmin Spider-Man 2:n olevan ”kaikkea mitä rakastit ensimmäisessä pelissä ja Spider-Man: Miles Moralesissa, mutta enemmän”.

– Vihollisia on useita. Voin sanoa, että tarina hyvin pitkälti jatkuu siitä mihin edellinen peli jäi. En halua paljastaa liikaa, mutta se on seuraava iso luku, siinä on paljon säikeitä, paljon hahmoja ja jotka olivat kahdessa ensimmäisessä pelissä, Rosemann summasi.

Insomniac Games työstää myös Wolverine-peliä PS5:lle. Studion mukaan peli tulee olemaan itsenäinen nimike, jonka ohjaajina toimivat Brian Horton ja Cameron Christian, jotka olivat Spider-Man: Miles Moralesin luovina johtajina.

Mainos