Mainos

Tämän kesän pelisuosikki on ehdottomasti Pokémon Go. Se on jopa niin suosittu, että sosiaaliset mediat ovat alkaneet kärsimään tappiota kadonneiden käyttäjien vuoksi.

Pokémon Go päivittyi viikonloppuna. Vaikka päivitys toi mukanaan parannuksia ja uudistuksia, on suuri osa faneista repinyt peppunsa. Mistä on kyse?

Jalanjälkitunnistin

Suurin syy itkupotkuraivareihin on pelin vaikeutuminen. Buginen, mutta hyödyllinen jalanjälkitunnistin on poistettu. Buginen jalanjälkitunnistin auttoi pelaajia löytämään Pokémoneja helpommin, kun nämä tallustelivat riittävän lähellä saaliseläintä. Jatkossa tunnistin ei enää toimi.

Mainos

Kolmannen osapuolen sovellukset kuolivat

Yksi kolmannen osapuolen hyödykkeistä oli Pokevision, joka näytti kartalla reaaliaikaisesti kaikki maailman Pokémonit. Monet pelaajat käyttivät sitä hyväkseen esimerkiksi pyöräillessään. Pokevision näytti myös kartalle pompsahtavat hirviöt heti tuoreeltaan.

Myös GPS-huijaussovellukset vedettiin kylmäksi. Sovellukset jotka mahdollistivat Poké-metsästyksen vaikka kotisohvalta GPS:ää vedättämällä ovat nyt käyttökelvottomia.

Metsästyssäde kutistui

Päivitys toi mukanaan myös uudet etäisyydet. Ennen riitti, että pelaaja oli Pokémonista sadan metrin etäisyydellä. Nyt etäisyyttä on pienennetty 70 metriin.

!!Amerikkalaiset saivat varoituksensa!!

Pokémon Go sai ilmestymisviikollaan aikaan kaaosta liikenteessä ja ruhjoi useita nuoria heidän varomattomuutensa vuoksi. Tuore päivitys toi peliin lähinnä amerikkalaisille tarkoitetut varoitustekstit, mutta niitä on syytä myös muiden totella – sokkona ajotielle mentäessä on aina riski jäädä bussin tai mopoauton alle.

Jotain hyvääkin uutta

Avatareja voi nyt muokata rajoituksetta. Uusi päivitys poisti avatarinmuokkauslukot, joten Trainer Profile -ruudun kautta avautuu uusi canvas kaikille omaan hahmoonsa kyllästyneille.

Battle Balancessa uusia muutoksia

Gym Battlet ovat todellisuudessa monimutkaisempia kokonaisuuksia kuin päällepäin näyttää – ainakin nyt. Uusi päivitys toi mukanaan piilotettuja statistiikkoja mm. nopeuksiin ja kestävyyteen liittyen. Yksityiskohtiin voi paneutua esimerkiksi englantilaisen VG24/7:n oppaan avulla.

Mainos
Edellinen artikkeliPaha pukki saa jatkoa – katso uudet kuvat
Seuraava artikkeliGTA Online sai massiivisen stunttieditorin