Pokémoneja, pokémoneja, pokémoneja – tältä näyttää aasialainen Detective Pikachu -juliste

Mainos
Detective Pikachu -elokuvan markkinointi lienee haastavinta juuri Japanissa, sillä amerikkalainen lähestymistapa kotimaiseen brändiin on varmasti aina jännittävää.

Nyt Warner Bros. Pictures on julkaissut aasian markkinoille suunnatun Pokémon: Detective Pikachu -julisteen, jonka kärkenä on selvästi pokémonien paljous.

Pokémon: Detective Pikachu on ensimmäinen live-action Pokémon-seikkailu. Ryan Reynolds nähdään ikonisena Pokémon-hahmona, Pikachuna, joka on keulakuva yhdelle viihdemaailman kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä ilmiöistä. Elokuvassa esitellään suurella valkokankaalla Pikachun lisäksi useita rakastettuja Pokémoneja, joista jokaisella on omanlaisensa persoonallisuus ja kyvyt.

Mainos

Tarina alkaa yksityisetsivä Harry Goodmanin mystisestä katoamisesta. Hänen 21-vuotias poikansa Tim lähtee selvittämään tapahtumia apunaan Harryn entinen Pokémon-työpari, suloinen ja hulvaton vitsiniekka, etsivä Pikachu. Huomattuaan heidän ainutlaatuisen kykynsä ymmärtää toisiaan he lähtevät huimaan seikkailuun selvittääkseen mysteerin. Yhdessä he etsivät vihjeitä neonvalojen alla sykkivässä modernissa metropolissa, Ryme Cityssä, jossa ihmiset ja Pokémonit elävät rinnakkain. Matkansa varrella he tapaavat monenlaisia Pokémoneja ja saavat selville katalan juonen, joka uhkaa tuhota rauhallisen yhteiselon ja koko Pokémon-universumin.

Pokémon: Detective Pikachu saa Suomen ensi-iltansa 10. toukokuuta.