Mainos
Gran Turismo 7:n kehittäjä Polyphony Digital on tiukalla kannalla mahdollisen PS5 VR- ja PSVR-tuesta puhumisesta… toistaiseksi.

Eurogamerin haastattelussa sarjan luoja Kazunori Yamauchilta kysyttiin PSVR-tuesta Gran Turismo 7:ään liittyen. Hän vastasi yksinkertaisesti:

– PSVR:n osalta olemme tilanteessa, jossa emme voi vielä puhua siitä mitään.

Mainos

PS4:n yksinoikeuspeli Gran Turismo Sport tuki Sonyn ensimmäistä VR-visiiriä, mutta vain hyvin rajoitetussa Time Trial -tilassa ja 1v1-kisoissa. Tuki itsessään oli fantastinen, mutta vaihtoehtojen puute vei siltä pitkä-ikäisyyttä ja mielenkiintoa.

Vuonna 2019 Yamauchi itse sanoi, että yksi suurimmista parannuksista, joita hän odotti seuraavan konsolin sukupolvelle, oli VR-tuki.

– Ensimmäinen asia, johon lisää tehoa vaikuttaa, on VR. En usko, että mikään muu vaatii niin paljon prosessointitehoa. Pidän todella VR:stä; Uskon sen mahdollisuuksiin, ja se sopii hyvin ajopeliin Yamauchi kertoi aikoinaan.

Nämä kommentit yhdistettynä Yamauchin yllä olevaan vastaukseen antavat meille toivoa, että Gran Turismo 7 voi lopulta tukea tulevaa PSVR 2 -visiiriä. PSVR 2 on kuitenkin tulossa vasta myöhemmin ensi vuoden aikana, joten ainakaan aivan alussta GT7 ei tietenkään voi sitä tukea.

GT7 julkaistaan ​​4. maaliskuuta PS5:lle ja PS4:lle.

Mainos
Edellinen artikkeliSteamOS 3 -vuodot paljastavat, miltä tulevan Steam Deckin käyttöliittymä näyttää
Seuraava artikkeliMafia: Definitive Edition sai VR-tuen