Mainos
Polyphony Digitalin toimitusjohtaja Kazunori Yamauchi on tiettävästi sanonut, että Gran Turismo 7:n PC-versio ei ole tällä hetkellä kehitteillä.

Gran Turismon luojan, Yamauchin kerrottiin hiljattain sanoneen, että Polyphony ”tutkii asiaa ja harkitsee” pelin tuomista PC:lle.

Dengeki Online kysyi Yamauchilta uudessa haastattelussa, onko hän vahvistanut, että Polyphony tutkii ja kehittää Gran Turismon PC-versiota.

Mainos

– Se ei ole totta. PC-version osalta vastasin [kehittäjänä] ei ole niin, ettenkö olisi harkinnut kaikkia mahdollisuuksia. Se tarkoittaa, että mahdollisuus ei ole nolla. Jos minulta kysytään ’teettekö mitään konkreettista?’. En tee mitään. Ei ole mitään puhuttavaa, Yamauchi murahti.

Erillisessä PlayStation Blog -julkaisussa, jolla juhlistettiin sarjan 25-vuotisjuhlaa, Yamauchi kertoi, että Gran Turismo -pelien myynti oli ylittänyt 90 miljoonaa kappaletta marraskuun 16. päivään 2022 mennessä.

– Tuon 90 miljoonan luvun takana ovat kaikki ne tiedotusvälineiden ihmiset, jotka välittivät Gran Turismon viehätyksen lukijoilleen. PlayStationin väki myi GT:tä intohimoisesti ympäri maailmaa, ja uskomattoman paljon tukea saimme jälleenmyyjiltä, jotka olivat yhteydessä käyttäjiimme, blogissa juhlittiin.

Aiemmin myös Sony on kertonut, että se harkitsee Gran Turismo 7:n tuomista PC:lle, joka olisi etenkin PC:n simracing-yhteisöille toteutuessaan iso asia.

Mainos