Mainos
Aikuisviihdesivusto Pornhub on julkaissut vuosittaisen tilastonsa verkkosivustonsa liikenteestä. Tilastosta selviää monta kiinnostavaa asiaa pelaajiin ja elokuvankatsojiin liittyen.

Suurimpia runkkaajia ovat vuonna 2021 olleet PlayStation-konsolin käyttäjät. Statistiikan mukaan 60,6 % sivuston pelikonsoliselainliikenteestä tulee PS4- ja PS5-konsoleiden selaimen kautta. 36,8 % konsoliliikenteestä tuli puolestaan Xbox-konsoleiden kautta.
PS Vita ja Nintendon WiiU/3DS ovat myös listalla, mutta vain pieninä osuuksina.

Mainos

Koko liikenteestä suurimman siivun vei tietenkin puhelimet 83 %:lla, tietokoneet 14 %:lla ja tabletit 3 %:lla.

Leffa- ja pelihahmot kiihottavat?

Suosituin kategoria oli tänä vuonna hentai. Hyvänä kakkosena haettiin romantiikkaa ja ryhmäseksiä. Haetuimmat termit olivat hentai, japanese, lesbian ja milf.

Virallisista pornotähdistä eniten kiinnostivat Lana Rhoades, Abella Danger ja Eva Elfie.

Popkulttuuri-, elokuva- ja tv-hahmoista eniten haettiin Batmanin arkkivihollista Harley Quinnia, Wonder Womania, Harry Potteria ja Tähtien sotaa. Emmepä toimituksessa ajatelleet, että joku Star Wars -sisällöillekin runkkaa. Eikä vain joku, vaan todella moni.

Tv-hahmoista itsesaastutetuimpia olivat Simpsonit, Teen Titans sekä Scooby Doo.

Pelihahmoissa kärkeä pitää vuodesta toiseen Lara Croft. Sen jälkeen runkkumatskuina toimivat Overwatchin D. Va, Super Mario ja Resident Evilin Jill Valentine.

Mainos
LÄHDEpornhub.com
Edellinen artikkeliÄänestä! Mitä leffoja odotat eniten vuonna 2022?
Seuraava artikkeliUusi The Batman -traileri näyttää, minkälaisesta toimintatrilleristä oikein on kyse