Mainos
Aikuisviihdesivusto Pornhub on julkaissut vuosittaisen tilastonsa verkkosivuston liikenteestä. Tilastosta selviää monta kiinnostavaa asiaa pelaajiin ja elokuvankatsojiin liittyen.

Suurimpia itsensäsaastuttajia ovat olleet vuonna 2018 PlayStation 4 -konsolin käyttäjät. Statistiikan mukaan 54 % sivuston pelikonsoliselainliikenteestä tulee PS4-konsolin selaimen kautta. 33 % liikenteestä tuli puolestaan Xbox One -konsolin kautta, jota mainostettiin sen lanseerauksessa olohuoneen viihdekeskuksena. Switchin selaintiedot ovat suojattuja Nintendon kautta, joten näitä ei päästä näkemään.

Mainos

Mitä katsottiin?

Suosituin kategoria on edelleen lesbohommailu ja japanilainen jyystö. Suosituin homoseksisiältö kohdistuu puolestaan Fortnite-peliin. Heti Fortniten perässä hauissa on toiseksi suosituimpana ”omg his dick” -sisältö. Fortnite on myös koko sivuston trendaavin hakutermi.

Popkulttuuri-, elokuva- ja tv-hahmoista eniten haettiin Batmanin arkkivihollista Harley Quinnia, Ihmeperhe-hahmo Elastigirlia, Tähtien sotaa ja Avengersia.

 

Pelihahmohauissa sen sijaan Nintendon Bowsette on kärjessä. Sen jälkeen Overwatchin Brigette ja vasta kolmantena Tomb Raider -tähti Lara Croft.

Mainos