Predator-leffojen jatko-osa Prey saa ensi-iltansa vain Disney+:lla

Mainos
Dan Trachtenbergin ohjaama Predator-sarjan elokuva Prey saa ensi-iltansa Disney+-palvelun Star-valikoimassa 5. elokuuta. Suomeksi tekstitetty traileri on nyt väijyttävissä ohesta.

Elokuvan tarinassa Comanche Nationiin 300 vuotta sitten sijoittuva Prey on tarina nuoresta naisesta, Narusta, raivokkaasta ja erittäin taitavasta soturista.

Hänet on kasvatettu eräiden legendaarisimpien Suurilla tasangoilla kulkivien metsästäjien varjossa, joten kun vaara uhkaa hänen leiriään, hän ryhtyy suojelemaan kansaansa. Saalista, jota hän vainoaa ja joutuu lopulta kohtaamaan, osoittautuu pitkälle kehittyneeksi muukalaispetoeläimeksi, jolla on teknisesti edistynyt arsenaali, mikä johtaa julmaan ja pelottavaan yhteenottoon kahden vastustajan välillä.

Mainos

Preyn on ohjannut Dan Trachtenberg, käsikirjoittanut Patrick Aison.

Elokuvantekijät olivat sitoutuneet luomaan elokuvan, joka antaa tarkan kuvan natiiviheimo Comanchesta ja tuo aitouden tason, joka sopii sen alkuperäiskansoille. Sen seurauksena elokuvassa esiintyy Native Comanche -tuottaja Jhane Myers ja näyttelijät, jotka koostuvat lähes kokonaan alkuperäiskansalaisista, mukaan lukien Amber Midthunder (The Ice Road, Roswell, New Mexico), Dakota Beavers, Stormee Kipp (Sooyii), Michelle Thrush (The Journey Home) ja Julian Black Antelope (Tribal).

Elokuvassa nähdään myös American Horror Stories:sta tuttu Dane DiLiegro Predatorina.

Mainos