Project Titan toivottaa pätevimmät Ghost Recon Breakpoint -pelaajat ottamaan haasteen vastaan

Mainos
Project Titan on Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin ensimmäinen raid-pelitila koko Ghost Recon -pelisarjan historiassa.

Neljän pelaajan Project Titan asettaa pelaajan vaativan haasteen eteen. Nimensä mukaisesti vastassa ovat Skell Technologyn kovimmat ja hurjimmat vastukset eli Titan-droonit. Näiden nujertaminen Golem-saarella vaatii saumatonta yhteistyötä, huipputason varusteita ja taktikointia. Droonien lisäksi vastassa ovat Red Wolves -sotilaat, jotka ovat vallanneet uhkaavan tulivuorisaaren omaksi tukikohdakseen.

Valloittaakseen saaren, pelaajien ohjastamat Ghosts-sotilaat joutuvat kohtaamaan ja voittamaan saaren neljä päävastusta. Baal, Quantum Computer, Gargoyle ja Cerberus tarjoavat jokainen omanlaiset taistelutaktiikkansa ja vahvuutensa, joiden ymmärtäminen on avain voittoon. Lisäksi raid-tehtävän aloittaminen vaatii vähintään varustetason 150 tai paremmat varusteet, jotta tehtävää voi edes yrittää.

Mainos

Project Titan on saatavilla sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille ja Uplay+-tilauspalvelun kautta. Lisäksi Project Titan -pelilaajennus on pelattavissa Stadia-pelipalvelussa.