PS1-tyylisestä Twin Peaks -pelistä ladattavissa demo

Mainos
Fanien tekemästä Twin Peaks -pelistä, joka on suunniteltu näyttämään PS1-peliltä, on nyt saatavissa demoversio.

Twin Peaks: Into the Night: Into the Night on kehitteillä PC:lle, mutta pelin maistiaisia antava demo on tällä hetkellä ladattavissa itch.io-sivulla.

Ranskalaisen Blue Rose Team -studion kehittämä peli muistuttaa PS1:n alkuperäistä Silent Hill -peliä ja noudattaa David Lynchin kulttimaineeseen nousseen tv-sarjan juonta.

Mainos

Pelin kuvaus kertoo seuraavaa:

Twin Peaks on luotu kunnianosoitukseksi vanhoille 90-luvun peliklassikoille: Into the Night on fanipeliadaptaatio Mark Frostin ja David Lynchin luomasta samannimisestä sarjasta”, demon kuvauksessa lukee. Pääset maistamaan uutta pelikokemusta, joka upottaa sinut suoraan sarjan ainutlaatuiseen tunnelmaan.

X:ssä julkaistussa erillisessä viestissä kaksikko kirjoittaa:

”Nopeana muistutuksena, tämä on ilmainen fanipeli, jonka on tehnyt hyvin pieni kahden hengen tiimi vapaa-ajallamme. Ottakaa se huomioon! Projekti on levinnyt internetin kautta suusta suuhun, enemmän kuin olimme osanneet kuvitella. Se tekee asioista meille entistäkin jännittävämpiä, mutta samalla aika pelottavia. Joten valtava kiitos kaikille, jotka käyttävät aikaa pelin kokeilemiseen, ja kaikille, jotka ovat jakaneet projektia.

Tämän demon tarkoituksena on näyttää teille, mihin suuntaan olemme menossa, ja olemme panostaneet siihen sydämemme kyllyydestä. Pidämme tietysti yhteyttä kaikkiin somessa, jotta voimme näyttää, miten peli edistyy.”

Ainoa koskaan tehty virallinen Twin Peaks -peli oli Twin Peaks VR, joka julkaistiin vuonna 2019. NES-peliä suunniteltiin vuonna 1991, mutta siitä luovuttiin kehityksen alkuvaiheessa.

Mainos