Mainos
Sony Interactive Entertainmentin mukaan PlayStation 4 on edelleen tärkeä osa liiketoimintaa, vaikka PS5:n julkaisusta on kulunut lähes neljä vuotta.

PS5 on ollut PlayStationin tuottoisin sukupolvi tähän mennessä, ja sen toimintatulot ovat lähes ylittäneet kaikkien aikaisempien yhteenlasketut tulot. PlayStation 4:llä on kuitenkin edelleen 49 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa, mikä on puolet kaikista aktiivisista konsoleista.

PS5-käyttäjät käyttävät enemmän rahaa ja aikaa pelaamiseen kuin PS4-käyttäjät, kuluttaen enemmän lisäsisältöön (+176%), palveluihin (+57%) ja oheislaitteisiin (+34%), mutta 12% vähemmän täysihintaisiin peleihin.

Mainos

Sony haluaa jatkossa houkutella lisää pelaajia PS5:lle oheislaitteiden ja uusien laitteiden kautta. Toimitettujen PS5-konsolien määrä (59,3 miljoonaa) on suunnilleen sama kuin PlayStation 4:n vastaavana aikana (60 miljoonaa).

PlayStation aikoo jatkaa suosittujen pelisarjojensa kasvattamista, live-palveluiden vahvistamista ja pelien laajentamista uusille laitteille.

Mainos