Mainos
Sony Interactive Entertainment tuo PlayStation Now (PS Now) -tilauspalvelun uusiin Euroopan maihin kuluvan vuoden aikana. Mukana on nyt myös Suomi.

PS Now -tilauspalvelun avulla voi pelata PS4-, PS3- tai PS2-pelejä suoratoistona PS4:llä tai Windows-tietokoneella.
Palvelun käyttäjät voivat myös ladata PS4- ja PS2-pelejä omalle PS4-konsolilleen, minkä ansiosta peleistä voi nauttia offline-tilassa täydellä natiiviresoluutiolla.

Palvelu on lanseerattu aiemmin menestyksekkäästi Keski-Euroopan markkina-alueilla, mukaan lukien Iso-Britannia, Saksa ja Ranska*. Nyt myös pohjoismaiset pelaajat pääsevät nauttimaan yli 600 PlayStation-pelin valikoimasta uuden julkistuksen ansiosta.

Mainos

PS Now -palvelun julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin, mutta avoin betakokeilu alkaa jo helmikuun alussa. Betaan osallistuvat PS4-käyttäjät voivat kokeilla palvelua ja kaikkia yli 600 peliä, sekä antaa palautetta palvelun toiminnasta.

Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa asuvat pelaajat voivat ilmoittaa halukkuutensa osallistua kokeiluun betan rekisteröintisivulla, täällä.

Viimeisimpänä täydennyksenä PS Now -palveluun on lisätty Prey, For Honor, Mafia III ja DiRT 4 -pelit, ja uusia pelejä lisätään edelleen kuukausittain.

Mainos
LÄHDEPlayStation Blog
Edellinen artikkeliPunisher-sarjan tuottajat haluavat tehdä Blade-sarjan Netflixiin
Seuraava artikkeliRespawn vieraili Ubisoft RedLynxin toimistolla – peliennakossa Trials Rising