Mainos
Sony on julkaissut uuden PlayStation 5 -järjestelmän ohjelmistopäivityksen.

Versio 24.04-09.40.00 tuo mahdollisuuden aloittaa Discord-puhekeskustelu tai liittyä siihen suoraan PS5:ltä eikä tarvitse käyttää PC- tai mobiilisovelluksia.

Se tekee myös useita muutoksia lapsitileihin, joihin voi nyt linkittää ja lisätä kolmannen osapuolen palveluita ja sovelluksia. Tätä prosessia voidaan hallita uusilla lapsilukonvalvontatoiminnoilla.

Mainos

Langattomat Pulse Elite -kuulokkeet, langattomat Pulse Explore -kuulokkeet ja PlayStation Link USB -sovitin on päivitetty myös yhteyden vakauden parantamiseksi.

Sony kertoi parantaneensa myös järjestelmäohjelmiston suorituskykyä ja vakautta sekä joidenkin näyttöjen viestejä ja käytettävyyttä.

Päivityksen korjaustiedot on julkaistu kokonaisuudessaan uudelleen alla.

PS5 JÄRJESTELMÄPÄIVITYS VERSIO 24.04-09.40.00

  • Alaikäisten käyttäjätilit voivat nyt linkittää ja lisätä kolmannen osapuolen palveluita ja sovelluksia PlayStation Network -tililleen nauttiakseen eduista ja ominaisuuksista, jotka parantavat pelikokemusta.
  • Nuoremmat pelaajat, jotka käyttävät alaikäisten käyttäjätiliä PS5:lla, voivat linkittää tilejä käyttääkseen ominaisuuksia, kuten Discord-äänichattia, musiikin suoratoistoa Apple Musicin ja Spotifyn kautta sekä pelikuvan lähettämistä ja jakamista YouTuben ja Twitchin kautta.
  • Uudet vanhempainvalvontatoiminnot ovat saatavilla vanhemmille ja huoltajille. Nämä toiminnot ilmoittavat ja antavat heille mahdollisuuden hallita lapsensa tilin linkkejä kolmannen osapuolen palveluihin ja sovelluksiin. Saatavuus voi vaihdella iän, vanhempainvalvonta-asetusten ja maan/alueen mukaan.
  • Voit nyt aloittaa tai liittyä Discord-äänichattiin suoraan PS5:ltäsi. Avaa Game Base -ohjauskeskuksessa ja valitse Discord-välilehti päästäksesi palvelimillesi ja suoriin puheluihin.
  • Olemme päivittäneet laiteohjelmiston Pulse Elite -langattomalle kuulokkeelle, Pulse Explore -langattomille korvanapeille ja PlayStation Link USB -sovittimelle.
  • PlayStation Link -yhteyden vakautta on parannettu.
  • Olemme korjanneet ongelman Pulse Elite -langattomissa kuulokkeissa, joka aiheutti virran katkeamisen, kun äänikaapeli on kytketty äänitulojakkiin.
  • Pulse Elite -langattomissa kuulokkeissa PlayStation Link -yhteyden muodostamisen jälkeen syttyvä tilan ilmaisin on nyt himmeämpi.
  • Olemme parantaneet järjestelmäohjelmiston suorituskykyä ja vakautta.
  • Olemme parantaneet viestien ja käytettävyyden joillakin näytöillä.
Mainos