Mainos
Sony on julkaissut uuden laiteohjelmistopäivityksen PlayStation 5:lle.

Versiopäivitys 22.02-06.50.00 lisää tuen tulevalle langattomalle DualSense Edge -ohjaimelle.

Kuten usein järjestelmäpäivityksissä, se myös ”parantaa järjestelmän suorituskykyä”, vaikka ei olekaan tehty selväksi, mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

Mainos

Mikä DualSense Edge?

DualSense Edge on Sonyn uusi PlayStation-ohjain, jonka ohjehinta on 239,99 euroa.

Se julkaistaan maailmanlaajuisesti 26. tammikuuta.

Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa ja Luxemburgissa se on saatavilla vain PlayStation Direct -myymälän kautta, minkä jälkeen se on saatavilla muilla jälleenmyyjillä 23. helmikuuta alkaen.

Sonyn mukaan: ”DualSense Edge -langattomassa ohjaimessa on monia laitteisto- ja ohjelmistopohjaisia personointivaihtoehtoja, kuten painikkeiden uudelleenkuviointi, mahdollisuus hienosäätää ohjaussauvan herkkyyttä ja liipaisimia, vaihto useiden ohjausprofiilien välillä sekä ainutlaatuinen ohjaimen käyttöliittymä.

Voit tehdä langattomasta DualSense Edge -ohjaimesta ainutlaatuisen omanlaisesi mukana toimitettujen kolmen vaihdettavan tikun suojusten sarjan ja kahden vaihdettavan takapainikkeiden sarjan avulla.

Kaikki tulee mukana toimitettavassa kantolaukussa, ja voit jopa ladata ohjaimen USB-liitännän kautta, kun sitä säilytetään laukussa, jotta olet aina valmis seuraavaa pelisessiota varten.

Sony on vahvistanut, että DualSense Edge -ohjaimen akun kesto on heikompi kuin alkuperäisen DualSense-ohjaimen.

Kyseessä on siis Sonyn vastine Xboxin ”eliittiohjaimelle”.

Mainos