PS5 saa suuren käyttöjärjestelmäpäivityksen – tässä 8 uutta ominaisuutta

Mainos
PlayStation 5 -konsoli saa tänään 15.9. suuren käyttöjärjestelmäpäivityksen, joka tuo mukanaan toivottuja ominaisuuksia. Yhdestä niistä kerroimme jo aikaisemmin tällä viikolla.

Uusi käyttöjärjestelmäpäivitys mahdollistaa PS-valikon muokkaamisen mieleisekseen. Jatkossa ikoneita voi piilottaa tai uudelleenjärjestellä.

Game Base mahdollistaa nyt suoran chattailyn kavereille. Game Base näyttää myös, ketkä ovat verkossa ja ystäväpyyntöjä voi kontrolloida massoina. Ryhmät voi jatkossa poistaa ilman, että jokaisen pelaajan on lähdettävä sieltä manuaalisesti erikseen.

Mainos

Jos omistat samasta pelistä sekä PS4- että PS5-version, näet ne vihdoin erikseen pelikirjastossa ja asennusvalikossa. PS4-version asentaminen PS5-version sijaan tai molempien yhtäaikaa tahattomasti ei ole enää ongelma.

PS Now -pelin striimiresoluutiota voi vaihtaa kätevästi valikoista standardin (720p) ja maximumin (1080p) välillä.

3D-audio-tehoste päivittyy tukemaan tv:n omia kaiuttimia. Et siis enää tarvitse kuulokkeita kaiutettun 3D-äänen kuulemiseksi.

Käyttis tukee nyt myös M.2 SSD -kiintolevyn päivittämistä. Kiintolevyjen on kuitenkin oltava tiettyjä ominaisuuksia tukevia, eli mitä tahansa Lidlin M.2-levyä ei kannata Pleikkariin tunkea.

Remote Play saa myös laajemman tuen eri mobiilialustoille. Tähän mennessä PS5-konsolia on voinut pelata kauko-ohjattuna esim. iPad Pro:lla. Myös mobiilidatan käyttäminen striimaamiseen on vihdoin mahdollista.

Viimeisenä uudistuksena on kavereiden pelien katsominen PS App -puhelinsovelluksella.

Lisää uudistuksista näet tämän sivun yläreunassa olevalta videolta ja tästä.

Mainos
Edellinen artikkeliNvidia GeForce Now -palvelun hakkerointi paljasti useita tulevia ja julkistamattomia pelejä
Seuraava artikkeliDying Light 2 -odottajille luvassa pettymys – vai onko sittenkään?