Mainos
PlayStation 5:n uusin järjestelmäohjelmistopäivitys on nyt ladattavissa.

Versio 23.01-07.61.00 on saatavilla heti, kun käyttäjät käynnistävät konsolinsa seuraavan kerran.

Kyseessä on jälleen pieni päivitys, jossa on vain yksi korjausmerkintä: ”Tämä järjestelmäohjelmistopäivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Mainos

Viimeisin laiteohjelmistopäivitys PS5:lle oli versio 23.01-07.60.00, joka julkaistiin viime kuussa. Sekin oli kuitenkin vähäinen.

Seuraava suurempi PS5:n laiteohjelmistopäivitys on tällä hetkellä beta-versiossa, ja sitä testaavat valitut käyttäjät Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa.

Kun se julkaistaan kaikille, laiteohjelmisto lisää tuen Dolby Atmos HDMI -laitteille, kuten soundbareille, televisioille ja kotiteatterijärjestelmille. Näin konsoli voi välittää PS5:n 3D-ääniominaisuuden Atmos-laitteisiin renderöimällä 3D-äänikanavat (myös yläpuoliset) Atmos-kaiuttimiin.

Järjestelmäpäivitys sisältää myös uusia käyttömahdollisuusominaisuuksia, kuten mahdollisuuden määrittää toinen ohjain ”apuohjaimeksi” yhdelle tilille sekä mahdollisuuden ottaa käyttöön haptinen palaute PS5:n järjestelmävalikossa navigoitaessa.

Mainos