PS5:n DualSense-ohjaimen elinikä on 417 tuntia – syy tattien liukumiseen selvisi

Mainos
iFixit-YouTube-kanava otti selvää, mitä PlayStation 5 -ohjain, DualSense on syönyt ja paljasti samalla syyn tattien liukumiselle.

Yllä olevalla videolla ilmenee, että valmistajan vika DualSensen liukuminen ei ole. Tattien tuotannosta ja kehittelystä vastaa Alps-niminen yhtiö, joka on tehnyt mm. DualShockit ja Xbox One- sekä Xbox One -eliittiohjaimet.

Ohjain hyödyntää uutta mekanismia, jossa aikaisemmin suorilla linjoilla tapahtunut ohjausliike on nyt kaareva. Kaareva liike mahdollistaa DualSenseen uusia ominaisuuksia, mutta kuluttaa ohjainta enemmän.

Mainos

iFixitin omien Call of Duty -pelituntien perusteella, matematiikka osoittaa, että peliohjaimen elinikä on n. 417 tuntia. Tämä tietysti riippuu pelaamisen rajuudesta esim. nopeatempoiset pelit kuten CoD-, NHL-, Fifa– ja NBA-pelit kuluttavat ohjaimen nopeammin loppuun kuin sellaiset, joissa tattien vatkailu on rauhallisempaa.

Videolla esitetään myös vinkkejä putsaamiseen, mutta putsaaminen vaatii vakaita sormia ja kärsivällisyyttä. Putsaamisella voi saada lisää elinikää, mutta muoviosien kulumiselle ei mahda mitään.

Mainos
LÄHDEiFixit
Edellinen artikkeliNäin karulta Terminator 2:n Cyberdyne Systems -lavasteissa näytti seuraavana aamuna
Seuraava artikkeliZack Snyderin Army of the Dead sai teaser-julisteen ja ensi-iltapäivänsä