Mainos
Sony on alkanut ilmaista konsolin käyttöliittymässä olevan uuden logon avulla, mitkä pelit ovat suoratoistokelpoisia PlayStation Plus Premium -palvelun avulla.

Push Squaren havaintojen mukaan uusi logo on ilmestynyt aloitusnäyttöön suoratoistettavien pelien alapuolelle, sillä PS5-pelien suoratoisto on nyt otettu käyttöön kaikkialla Euroopassa. PlayStation Plus Premium -jäsenille tarjolla oleva ominaisuus on otettu käyttöön porrastetusti.

Japanilaiset pelaajat pystyivät aloittamaan PS5-pelien suoratoiston 17. lokakuuta alkaen, kun taas Eurooppa sai ominaisuuden käyttöönsä 23. lokakuuta. Pohjois-Amerikkaan sen on määrä tulla 30. lokakuuta.

Mainos

Palvelun avulla pelaajat voivat valita 720p-, 1080p-, 1440p- ja 4K-striimauksen laadun. Tämä on huomionarvoista, sillä Xbox Cloud Streaming, konsolien suorin vertailukohta, ei vielä tarjoa 4K-vaihtoehtoa.

”Kun tämä ominaisuus lanseerataan, tuettujen PS5-nimikkeiden pilvipelien suoratoisto on käytettävissä suoraan PS5-konsolillasi. Tämä tarkoittaa, että Premium-jäsenenä on helpompi hypätä suosikkipeleihisi lataamatta niitä ensin PS5-konsolille.

Kun yhä useampia pelejä julkaistaan PS5-konsolille, odotamme innolla, että voimme lisätä pilvipalvelun suoratoistomahdollisuuden PS5-nimikkeille niiden PS3-, PS4- ja klassikkopelien lisäksi, jotka ovat jo nyt Premium-jäsenten käytettävissä suoratoistoon, Sony kertoi ominaisuuden julkistamisen yhteydessä.

Aiemmin tänä vuonna Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan sanoi, että PlayStation valmistautuu paljastamaan ”aggressiivisia suunnitelmia” pilvipelaamisen alalla.

– Huomaamme, että liikkuvuus on yhä tärkeämpi suuntaus pelikäytännöissä, ja pilvi on olennainen tekijä, jotta me tai kuka tahansa muu voi hyödyntää tätä suuntausta, Ryan sanoi.

– Meillä on joitakin varsin mielenkiintoisia ja aggressiivisia suunnitelmia, joilla nopeutamme pilvipalvelualan aloitteitamme, jotka tulevat kehittymään tulevien kuukausien aikana.

Mainos