PSVR 2 saa skeittipelin, jossa pääset itse tekemään trickit ja flipit!

Mainos
VR Skater tuo uuden skeittisimulaattorin PSVR 2:lle 21. kesäkuuta, kaksi vuotta Steam Early Access -julkaisun jälkeen.

Näin peliä kuvaillaan myyntitekstissä:

VR Skater on suunniteltu alusta asti VR:ää varten, jotta saat kaikkien aikojen aidoimman, haastavimman ja upeimman skeittipelin. Kuvittele lauta jalkojesi alla, kumipyörien rullaava, naksahteleva ääni kaakeloitua jalkakäytävää vasten, ennen kuin teet täydellisen ollien.

Mainos

Tuntuu kuin oikeasti skeittaisit. Käsien liikuttaminen samoilla liikkeillä kuin jalkojen liikuttaminen antaa ennennäkemättömän perspektiivin ja hallinnan tason, ja se tunne täyttymyksestä, jonka koet täydellisesti suorittaessasi jopa kaikkein yksinkertaisimmat temput.

Rullaat 7 upeassa kaupunkiympäristössä sekä Mega Rampilla. Testaa rohkeutesi laukaisemalla itsesi kuilun yli.

Radat ovat täynnä ohitettavia esteitä – seiniä, hieman jalkakäytävien päälle pysäköityjä autoja, laivakontteja ja kaiteita – ja onnistuneista tempauksista saa pisteitä Tony Hawk -pelien tapaan.

Temppujen tekeminen on se vaihe, jossa VR Skater alkaa muuttua, hankalaksi. Esimerkiksi kickflipin tekeminen vaatii liikettä, jossa heilautat vasenta Sense-ohjainta vasemmalle eteen ilmassa.

Muut liikkeet edellyttävät liikkeisiin perustuvien syötteiden, painikkeiden painamisen tai VR-visiirin liikuttamisen yhdistelmää. Tällaisia ovat esimerkiksi Ollie to the Side, jossa sinun on liikutettava ohjaimia vasemmalle tai oikealle ja käännettävä päätäsi samaan suuntaan.

Laudan ja huulten liu’utukset edellyttävät eri painikkeiden painamista ilmassa, ja sinun on muistettava paljon liikesarjoja. Ohjainten visuaaliset esitykset ovat avuksi pelatessa, mutta tasojen aikana et saa vihjeitä.

VR Skater palkitsee ne, jotka haluavat nähdä vaivaa. Lisää näet yllä olevalta videolta.

Mainos