Mainos

Kesäkuu houkuttelee ihmiset rannoille. Mikäli olet viehko neito, mutta et tunne erottuvasi kuumalla biitsillä tarpeeksi massasta, voit kokeilla onneasi pukeutumalla Disneyn suosituksi Ariel -merenneidoksi.

 

Helpointa on aloittaa hiusrihmastosta. Hanki itsellesi lähikaupan L´oréal Paris Casting -sarjan 37 Manque Punakupari -hiusväriä. Maalaa tukkasi säihkyvän punaiseksi ja lisää tarpeen tullen bilehileitä ja punaista glittersuihketta.

Mainos

 

Koska merten Arja viihtyy suurimmaksi osaksi veden alla, on asukokonaisuus varsin köykäinen. Se ei silti tarkoita että asu olisi helppo valmistaa. Asun vaikein osa onkin rintaliivit eli leikkisästi rintsikat. Ariel suosii normaalin munkkitelineen sijaan simpukoita. Sukella siis Cousteaun jalanjäljissä Välimeren aaltoihin ja poimi pohjalta kuppikokoosi sopiva yksilö. Avaa simpukka ja teurasta levoton hermafroidiitti vaikka hammastikulla. Todellinen riistamies tai -nainen nuolaisee mittarimadon kielellään sellaisenaan.

     Kun juotikas on eliminoitu on kuorten asettelu omien nisien päälle vaivatonta. Voit joko solmia ohuen langan koteloiden välistä tai liimata kannet tisseihin käyttäen entisen asukin ruumiin omia eritteitä.

 

Viimeinen asuosa on ns. kalahousut. Tälläiset joudut askartelemaan itse, sillä niitä ei Vaatehuoneen Simot myy. Hae Jättirätistä suomukangasta tai käy varkaissa mökkinaapurin kalaverkoissa ja ompele alaosa oheisen kaavan mukaan.

 

 

Alaosaan voit liittää joko oikean kalan pystön tai yhteenliimatut muoviräpylät.

 

Pue asu päällesi vasta saavuttuasi biitsille, sillä liikkuminen maankamaralla saattaa olla haastavaa. Varaudu massiiviseen adonisten piiritykseen ja valitse parhaat herkulekset ystäviksesi.

 

 

Mainos