Mainos

Kaikkien aikojen paras kesäasu miehelle on ehdottomasti Eternian muotikuninkaan, He-Manin asu.

Asukokonaisuus ei prameile glitterillä, sulilla tai viitoilla, vaan koostuu suoraviivaisesti haarniskasta, vyöstä, heinäkalsongeista ja saappaista. Respawn.fi:n vinkeillä voit jäljitellä kaikkien aikojen kesä-asua.

Runko tikkiin

Kaikki alkaa lihaskunnosta. Ilman ylävartalon lihaksia on turha lähteä kokeilemaan Hän-Miehen muotia. Nakkaa ränniin siis reilu annos hevoshormoneja ja lähde salille jyystämään pelkkää penaa ja haukkaa.

Mainos

 

Candy Blonde

Hiuspehko on syytä kasvattaa keskipitkäksi ja kampaajan kautta muotoilla se polkkatukkamalliin. Kaljuuntuneen on syytä kokeilla ns. Trump-tyyliä, jolloin otsalta vetäytynyt tukka kammataan eteen sieltä, missä sitä vielä kasvaa. Tukan värin on ehdottomasti oltava ammoniakinkeltainen, eli L’Oréalin Candy Blonde.

Mistä miekka ja rintapanssari?

Ylävartalo koristellaan rintapanssarilla. Näitä näkee nykyisin enää harvemmin H&M:n valikoimissa, joten se on tehtävä itse.

Rintsikka taputellaan kasaan, jos mahdollista, valuraudasta. Haarniskan takapuolelle askarrellaan rintaliiveistä tuttu lukko, jotta tuotos on helppo pukea ja riisua.

Etuosaan tulee sijoittaa oman suosikkijääkiekkojoukkueen, suomileijonan tai olutvalmistajan symboli. Symbolin tai logon valmistukseen kannattaa käyttää vanhoja hylsyjä, joita löytyy joka kodin takapihalta – eikö?

Viljaa ylle!

Housut askarrellaan viljoista. Nappaa siis lähimmän maatilan viljapelloilta tai heinäpaaleista reipas nippu ohraa tai vehnää ja nido niistä kestävän kehityksen kalsongit.

Yöelämän kulkijaa suositellaan pitämään ns. ”munakuppisloggeja” tuohiveijojen alla, sillä raaka heinä saattaa tuntua nivusissa vastenmieliseltä. Todellinen He-Man ei kuitenkaan tällaisiin välihousuihin taivu.

Housujen kaveriksi tarvitaan koristeellinen rautavyö. Tällainen rakennetaan joko paikallisautopurkamolta saatavasta ylijäämämetallista tai kuparista. Askare pitää valmistuttuaan vielä viimeistellä Mastonin kultaisella maalilla. Muista 30 cm:n ruiskutusetäisyys!

Saappaat ”siitä”

Saappaina He-Man käyttää uusiseelantilaisia puhvelin esinahkasaapikkaita. Toimi seuraavasti:

  • Matkusta Aasiaan
  • Pyydystä vesipuhveli (Bubalus bubalis)
  • Nylje esinahka varovasti
  • Aseta jalka nahkaan sisälle
  • Toista edelliset vaiheet kunnes jalat ovat kokonaan esinahan peittämät. Pohja valmistetaan paikallissuutarilla.

Mistä miehelle miekka?

Hups! Väliotsikkoon pääsi seksistinen ja leimaava ”mies”-ilmaisu. Käytämme artikkelin lopussa tasa-arvoisempaa termiä, kansalainen.

Viimeinen tarvike on miekka. Parhaan taikamiekan saa ainoastaan takomalla sen itse tai teettämällä Japanissa. Miekka tehdään amerikkalaiseen malliin, The Masters of the Universe, jossa siihen tulee taivutella koukeroa toisensa perään. Miekan voi teettää myös Kiinassa, jossa sellainen valmistetaan muovista. Varaudu tällöin ostamaan myös kaksi AA-paristoa, jotka eivät sisälly pakettiin.

Valmis He-Man-asuste on monikäyttöinen. Se soveltuu loistavasti kesäolosuhteisiin ja on oiva katseenkääntäjä lavatanssitapahtumissa.

Mainos