Mainos

Kukapa meistä ei tahtoisi näyttää Lumikilta? Tämä vuonna 2010 kirjoitettu opas kertoo yksityiskohtaisesti, vaihe vaiheelta, miten saavutat täydellisen Lumikki-lookin kääpiöiden ja eläinystävien kera.

Lumikki luottaa sinisen ja keltaisen yhdistelmään, mistä syystä ruotsalaiset muotibloggarit ovatkin ottaneet neidon tyylin omakseen jo viime syksynä.

Respawnin muotiblogi syventyy aneemisenkalpean fiftariprinsessan pettämättömään klassiseen tyyliin.

Mainos

1. Lumikki luottaa korsetin puristavaan vetovoimaan. Voit hakea omasi lähes minkä tahansa erotiikkaliikkeen valikoimista, mutta väri täytyy ehdottomasti olla tummansininen. Valitse se, joka puristaa eniten.

Pelkällä korsetilla et kuitenkaan pärjää. Korsettiin tulee lisätä pulskat puhvihihat ja jännittävä vampyyri-henkinen kauluri. Kaulurin hankkiminen voi olla haastavaa, mutta se on kaiken vaivan arvoista.

Varaa ensin leikkausaika paikalliselta vettorilta. Nappaa naapurisi kultainennoutaja ja vie se lemmikkitohtorin kataliin kynsiin. Pari tunnin kuluttua sillä todennäköisesti on tarvitsemasi kauluri. Palauta hauva vaivihkaa omistajan takapihalle ja nappaa kauluri talteen. Leikkaa osa kaulurista pois ja ompele se korsetin yläosaan kiinni niin, että voit kurkistellla kaulurin aukosta.

Muhkeat puhvihihat voit askarrella näppärästi kellukkeista. Nappaa omasi paikallisen uimahallin varastosta tai osta hyvin varustetusta tavarataloista. Hae samalla reissulla Eurokankaan alekorista sinistä silkkikankangsta. Tahri se Värikallen Perinteisellä Punamaalilla ja saat tämän kevään trendikkäimmät puna-siniset hihat.

2. Loihdi Lumikin keltainen alaosa äidin vanhasta 1970-luvun pöytäliinasta. Jos pöytäliinaa koristaa esimerkiksi ruskeat tai oranssit kukat, ei hätää. Nämä kukat saattavat tulla tarpeeseen, kun yrität houkutella itsellesi eläinystäviä (kts. kohta 5).

Leikkaa keskelle pöytäliinaa mehevä reikä ja pujota se lanteillesi.

Jos muorin kätköistä löytyy valkoinen pitsiliina, anna sille sama käsittely. Käytä liinaa keltaisen hameen alla niin, että pitsireunat vilahtelevat kun hyppelet Lumikkimaiseen tapaan.

3. Kenkänsä Lumikki hakee mieluiten kylän trendikkäimmästä vintagekaupasta. Jos et itse secondhand-putiikkeja jaksa kierrellä, voi popot askarrella omin kätösinkin.

Hae Euromarketista napakat mummomalliset, korkeintaan neljän sentin koroilla varustetut beessit tai keltaiset avokkaat. Voit sitoa rusetit joko itse keltaisesta silkkinauhasta tai kiinnittää kenkiin kätevät muoviset pakettirusetit.

4. Lumikki korostaa vitivalkoisia kasvojaan pikimustila hiuksilla. Neidon frisyyrin saat, kun värjäät lettisi esimerkiksi Wella Color Charm # 51 Black -sävyllä. Uskottavampaa ja tuhdimpaa lookia haettaessa voit käyttää värjäykseen myös esimerkiksi mustaa Soil Associationin Po-Zu kenkäplankkia.

Muista pitää hipiäsi valkoisena lisäämällä siihen Nivean Caring Sun Lotionia vähintään suojakertoimella 30.

Leikkaa lettisi paikkakuntasi vanhimmalla kampaajalla ja pyydä ”bob”-look. Saat varmasti 50-luvun hehkeän hiusmallin. Muotoile fledasi old-school -lämpörullilla. Viimeistele kampaus punaisella rusettipannalla.

Vaihtoehtoisesti vois sitoa päähäsi myös punaisen huivin, kuten räppäri Ja Rule.5.
 Lumikki, tuo omenannälkäinen tsirbula nähdään hengailevan hoodeillaan pääasiassa eläinten ja kääpiöiden kanssa. Varaa taskuusi runsaasti kauraa, apiloita, karkkia ja siemeniä. Mene lorvimaan metsään lähelle juottopaikkoja ja metsästäjien pystyttämiä syöttökaukaloita. Tyhjennä kaukalot ja lahjo uudet peura-, pupu- ja lintuystäväsi taskuissasi olevalla ruualla, jolloin ne ottavast sinut laumaansa.

Kääpiöiden metsästäminen onkin kinkkisempää. Varaa metsään kääpiönmentäviä häkkejä, joiden perälle asetat 40 cm:n pituisen Lumikki-nuken. Kun seksuaalisesti turhautuneet kääpiöt rynnivät häkkeihin hurmaamaan itselleensä mini-Lumikkia, pamahtaa häkin ovi kiinni. Kun olet kerännyt itsellesi seitsemän kääpiötä, kiinnitä ne toisiinsa ketjulla ja marssi heidän keskellään paikkakuntasi katuja pitkin uudessa Lumikki-lookissasi.

Mainos