Mainos
Kaipaatko piristystä swagiisi? Uusi tyyli saattaa löytyä lähempää kuin uskotkaan – elokuvamaailmasta. Benchmarkiksi kannattaa ottaa suoseppo, Shrek, jonka ainutlaatuinen tyyli saa kevään hipsterit näyttämään last-season-röyhijöiltä. Tämä satusankareiden kuningas, vihreä suon örkki Shrek pukeutuu kuin 1700-luvun Siwan kanta-asiakas.

Shrekin vihreä iho valloittaa jo sellaisenaan, joten päähinettä ei tarvita lainkaan! Mikäli kuitenkin haluaa vastaavaa charmia, voi omaa nahkaa värittää vihreäksi vaikka itsetehdyllä kurkku-avokado -kasvonaamiolla. Tapoja on myös muita, mutta Respawnin FilmLooks™ luottaa vain itse testattuihin ja taatusti ihoa helliviin ratkaisuvaihtehtoihin.

Paidaksi kannattaa valita vanha perunasäkki, johon tulee leikata päänmentävä aukko. Helmapituuden tulee olla 5,3–6,2 cm polven yläpuolella. Jätä hihansuut ja muut suuaukot viimeistelemättömäksi. Riivitty look on asukokonaisuuden kutkuttavin vaikuttaja.

Mainos

Liivi villasta tai puhvelin nahasta

Näyttävä liivi askarrellaan likaisen lampaan villasta, joten suuntaa matkasi kaukaisimmalle maatilalle, jossa törkyisyys on vallitsevassa asemassa. Keri piharavassa seisovan lempilampaan villa, ja ompele siitä paakkuinen ja niukahko liivi. Viimeistele liivisi pikkunarulla ja solmi liivi kiinni.

Housuiksi suosittelemme MicMacin offseason -valikoiman törkeimmät, kaksi kokoa liian pienet skottiruutuiset legginsit. Päävärin on syytä olla hailakan ruskea.

Kengät saat näppärästi ammattilumilautailijan alakouluaikaisista harjoitussnoukkakenkien vanhoista sisäkengistä. Mitä lurpahtaneemmat, sitä parempi. Alutohvelit ovat käyttövalmiit sellaisenaan.

Lisävarusteeksi voi valita vielä nahkavyön. Vyöllä ei sen kummemmin ole mitään oikeaa tarkoitusta, mutta sen on hyvä olla mahdollisimman ohut, jotta se sujahtaa näppärästi vatsasilavan lomaan.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 7.5.2010.

Mainos
Edellinen artikkeliPlayStation Storen tammialet alkoivat: ”PS Storen historian suurin tarjouskampanja on käynnissä”
Seuraava artikkeliBrimstone-Blu-ray-arvostelu – Trilleri, joka jää perheellisen katsojan mieleen pitkäksi aikaa