Mainos

Kesällä ilma kuumenee ja asustevalinnan vaikeus saattaa yllättää. Yksi kesäasuste on kuitenkin ylitse muiden – asu suoraan Kryptoniitilta: Teräsmiehen kokovartalotrikoo.

 

1. Aususteen ehkä huomaamattomin, mutta tärkein osa-alue kasvaa päässäsi. Clark Kent alias Teräsmies omaa ihanan mustat hiukset, viehkolla etukiehkuralla (ks. homohoukutin). Jos oma lettisi ei ole musta, kannattaa se värjätä vaikkapa Garnierin Ebony Black -hiusvärillä. Etukiehkura loihditaan samaisen merkin Wet Look -geelillä. Asettele etukoukero Rockabilly -henkiseen asentoon.

Mainos

 

2. Paita ja housut ovat yhtenäinen asu, ja sellaisen saat lähimmästä uhreiluliikkeestä. Valitse yksivärinen, sinine hiihto tai mäkihyppyasu ja pue se yllesi takaperin, siten että vetskari jää taakse. Mikäli mallistosta ei löydy toppaamatonta tracksuittia, joudut poistamaan toppauksen itse. Ennen vetskarin sulkemista kostuta nännisi jääpaloilla, saadaksesi aikaan seksikkään efektin.
 

Pue lopuksi kirkkaan punaiset munakuppimallin alushousut trikoiden päälle. Boostaa kalisongit tennispallolla tai villasukilla mikäli oma sukulihas ei kuulu sarjaan Anakonda.

 

Teräsmiehen asu on tuulenvireen keveä3. Kenkinä Terska käyttää kirkkaan punaisia saappaita. Nämä pitää customoida itse, sillä kirkkaan punaisia saappaita ei saa edes aikakoneella 60-luvulta. Hanki itsellesi Leatherheavenista Tony Mora -bootsit ja maalaa ne Mastonin 805 -sävyn punaisella.

 

4. Lisävarusteina Terse pitää silkkiviittaa ja tarvikevyötä. Silkkiviitan voit askarrella itse Jättirätin silkkirullasta. Osta raakamatskua pituutesi verran ja kiinnitä viitta kokovartalotrikoon kaula-aukon niskapuolelle ompelemalla.
 

Tarvikevyön voit ostaa Ase ja Erä -liikkeistä. Valitse valikoimasta se kirkkaan keltainen. Teräsmies ei kuitenkaan tarvitse vyössä tarvikkeita, koska omaa kaiken jo omasta takaa. Kunnioita siis esikuvaa ja pidä se tyhjänä.

 

Mainos