Mainos
God of War Ragnarokia myydään joissakin vähittäismyymälöissä tiettävästi kymmenen päivää ennen julkaisua, mikä on aiheuttanut merkittäviä tarinaspoilereita internetissä.

Useat sosiaalisen median käyttäjät ovat alkaneet julkaista viikonloppuna merkittäviä pelin loppupuolen spoilereita, mukaan lukien video, jonka ymmärretään olevan koko pelin loppuratkaisu.

Sony Santa Monican luova johtaja Cory Barlog otti Twitterissä kantaa turhautumiseensa tilanteeseen.

Mainos

– Jälleenmyyjä myy peliä lähes KAKSI VIIKKOA ennen julkaisua. Niin suuri pettymys. Pahoittelen kaikille, että joudutte väistelemään spoilereita, jos haluatte pelata peliä tuoreeltaan. Täysin vitun tyhmää, että joudutte kärsimään tästä. Kukaan meistä SMS:llä ei halunnut, että asiat menisivät näin, Barlog sihisi.

– Tiedätkö, juuri nyt ymmärrän hyvin, miksi fyysisellä levyllä on pelkkä asennusohjelma, hän viittasi ilmeisesti viimeviikkoiseen uutiseen, jonka mukaan Modern Warfare 2:n vähittäismyyntilevy sisältää vain pienen osan pelistä.

Myös Ragnarokin narratiivinen johtaja otti sosiaalisen median kautta purkaa turhautumistaan.

– *sigh Pysy vain poissa sosiaalisesta mediasta, Redditistä, YouTubesta jne. ellet ole todella varma kyvystäsi mykistää hashtageja ja estää ihmisiä, Matt Sophos kirjoitti. ”

– Olen todella pahoillani, jos joku on saanut pelimme pilalle millään tavalla. Olemme todella yrittäneet pitää asiat tuoreina ja yllättävinä teille. Trollit aseistavat spoilereita, jälleenmyyjät rikkovat julkaisupäivän… mitä tahansa.

Vastatessaan fanille, joka kyseenalaisti, ovatko vuodot peräisin varhaisista arvostelukopioista, Sophos väitti, ettei näin ole.

– Toiseksi, toimittajat tarvitsevat enemmän kuin kolme päivää pelatakseen koko pelimme ja valmistellakseen arvostelunsa (printti tai video). Kolmanneksi, viimeaikaiset vuodot eivät tulleet arvostelijoilta. Ne tulivat jälleenmyyjiltä, jotka rikkoivat julkaisupäivän sopimusta.

Ennakkomaistiaiset pelistä voit kurkata alta. Varsinainen arvostelu julkaistaan perästä piakkoin.

Mainos