Rainbow Six Extraction -toimintapelistä julkaistiin runsaasti lisätietoa

Mainos
Rainbow Six -pelisarja tunnetaan taktisesta toiminnasta, yhteistyöhenkisestä pelattavuudesta ja monipuolisesta pelihahmojen muokkausmahdollisuudesta.

Tammikuussa julkaistava Rainbow Six Extraction ammentaa Rainbow Six: Siege -toimintapelin monipelikeskeisestä pelaamisesta tuttuja aineksia, mutta laajentaa peli-ideaa entistä enemmän tekoälyohjasteisten vihollisten voittamiseen. Lisäksi Rainbow Six Extraction on pelattavissa sekä yksin- että moninpelinä.

Luvassa on verkkopeli, joka sisältää hahmonkehitysjärjestelmän, neljä säädettävää vaikeustasoa, 12 alati kehittyvää pelikenttää ja 13 dynaamista tehtävätavoitetta. Näiden lisäksi mukana on yli 90 erilaista asetta ja varustetta, ainutlaatuinen pelaajakohtaiseen menestykseen perustuva pelimuoto sekä runsaasti jatko- ja laajennussuunnitelmia pelin julkaisun jälkeen.

Mainos

Pelihahmot

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Rainbow Six Extraction asettaa pelaajan REACT-sotilastiimin jäsenen rooliin. Jokainen jäsenistä muodostaa sotilasyksikön, joka koostuu enimmillään kolmesta eri sotilasoperaattorista. Nämä ovat tuttuja Rainbow Six: Siege -hahmoja eri kansallisuuksista ja näistä jokaisella operaattorilla on omat taitonsa ja erikoisvarusteensa. Vastaansa REACT-tiimiläiset saavat salaperäiset Archæans-olennot, jotka eri olomuodoissaan ovat arvaamattomia ja vaarallisia vastuksia. Sotilasoperaattorien asevalikoima koostuu peräti 65 eri aseesta, jonka lisäksi käytössä on kymmenen tuttua varustetta Siege-pelistä sekä 15 uudenlaista lisävarustetta vihollisuhan torjumiseen.

Tapahtumapaikat

Vihollisuhkaa torjutaan neljällä eri alueella ympäri Yhdysvaltoja. Näitä ovat New York, San Francisco ja kaksi muuta aluetta. Erilaisia pelikarttoja on 12 ja ne ovat keskimäärin noin kolme kertaa Rainbow Six: Siege -kenttiä suurempia täynnä yksityiskohtia ja mahdollisuuksia. Ainutlaatuisen karttasuunnittelun myötä kentät ovat dynaamisia, jonka ansiosta yksikään pelikerta ei ole tismalleen samanlainen. Kaikki pelin 18 erilaista operaattoria ovat kehitettävissä kiehtovan hahmonkehitysjärjestelmän kautta, mikä mahdollistaa ainutlaatuisten ase-, varuste- ja taitokokonaisuuksien valitsemisen. Lisäksi pelaajien edistyessä luvassa on kiinteitä pelaajakohtaisia edistymisaskeleita, jotka avaavat pelaajan käyttöön uusia vaikeustasoja, lisää REACT-varusteita, hahmojen räätälöintivaihtoehtoja ja paljon muuta.

Viholliset

Erilaisia Archæans-olentotyyppejä on mukana 13 toisistaan poikkeavaa mallia, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, hyökkäystapansa ja erikoisuutensa. Erilaiset mutaatiot, olentopesäkkeet ja itiöt tuovat mukanaan oman kiehtovan vivahteensa. Pelaajat voivat kentissä edetessään valita, ottavatko he riskin edistymisen suhteen ja samalla saada mahdollisuuden saada vielä parempia varustepalkintoja vai pelata varman päälle, mutta tyytyä vähäisempään tehtäväpalkkioon. Kaatuessaan sotilasoperaattorit ovat pois käytöstä, mutta palkkiot ja kaatuneet hahmot ovat yhä pelastettavissa muilla operaattoreilla. Tämä tarjoaa jännittäviä valintatilanteita pelin edistyessä.

Rainbow Six Extractionin moninpeli on suunniteltu yhteensopivaksi eri pelialustojen välillä. Myös pelissä edistyminen ja pelitallennukset siirtyvät pelaajaprofiilin myötä pelialustalta toiselle.

Rainbow Six Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille tammikuussa 2022. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin. Pelin ikäraja on 18 vuotta.

Mainos