Rainbow Six: Siege -pelin kolmas vuosi käynnistyi – Operation Grim Sky julkaistiin

Mainos
Ubisoft julkaisi Rainbow Six: Siege -toimintapelille Operation Grim Sky -lisäosan tänään. Uusi lisäosa toimii samalla pelin kolmannen vuoden kolmannen kauden aloittajana ja kausipäivityksenä.

Lisäosan keskeisiä lisäyksiä ovat uusittu Hereford Base -kenttä ja kaksi uutta operaattorihahmoa. Kolmannen vuoden kausikortin omistajat saavat nämä uudet operaattorit heti käyttöönsä, kun taas muut pelaajat voivat hankkia operaattorit 11. syyskuuta alkaen Renown-pisteillä tai pelin sisäisellä R6-pelivaluutalla. Päivitetty Hereford Base ja muut päivityksen mukana tuodut uudistukset ovat kaikkien pelaajien käytössä heti alusta alkaen.

Kahdesta uudesta operaattorista toinen on puolustaja ja toinen hyökkääjä. Maverick on amerikkalainen, Unit-tiimin hard breacher -tyylinen hahmoluokka eli esteiden raivaamiseen luotu hyökkääjäoperaattori. Suri Torch -apuvälineen ansiosta Maverick kykenee murtautumaan erilaisten esteiden ja seinien läpi äänettömästi. Suri Torch puree jopa vahvistettuihin seiniin, joten Maverick on oivallinen valinta taktisten reittien tekemiseen.

Mainos

Clash on puolestaan joukonhallintaan erikoistunut brittipuolustaja. Mellakkatilanteisiin perehtynyt veteraanisotilas tunnetaan erityisesti hänen CCE-sähkökilvestään (Crowd Control Electro), jolla voidaan sekä hidastaa että vahingoittaa lähellä olevia vihollisia. Clashin erikoiskyky ehkäiseekin suoranaista eteenpäin rynnimistä ja lähinnä rohkaisee vastapuolen vetäytymistä.

Uusittu Hereford Base -kenttä on saanut kokonaisvaltaisen graafisen kasvojenkohotuksen. Lisäksi pelikentän tasapainotusta on hiottu parempaan suuntaan, jotta Herefordissa käytävät kamppailut olisivat entistä jännittävämpiä ja tasaväkisempiä.

Rainbow Six: Siegen kolmannen kauden päivitys lisää myös joukon pienempiä ominaisuuksia sekä korjaa bugeja. Uusiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa mahdollisuus mykistää yksittäisiä pelaajia sekä tarjota hahmoaan valitsemattomille pelaajille jokin avatuista hahmoluokista Recruitin sijasta, mikäli valintaa ei itse tehdä ennen ajan päättymistä. Lisätietoja Operation Grim Sky -lisäosan uudistuksista voi lukea tästä.

Operation Grim Sky on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Mainos
Edellinen artikkeliIt Came From the Desert -arvostelu – Genre-elokuva, joka kumartaa onnistuneesti B-luokan ryönäleffoille
Seuraava artikkeliMile 22 -arvostelu – Tuhma Wahlberg teurastaa verisesti, mutta sisältököyhästi