Kuvaaja: Kristian Eloluoto, EME
Mainos
JVG:n hittibiisistä Tarkenee tulee historian ensimmäinen suomenkielinen kappale EA SPORTS NHL -pelisarjan globaalilla soundtrackilla.

NHL 19 julkaistaan 14. syyskuuta ja julkaisupäivästä alkaen JVG:n Tarkenee soi pelin päävalikossa pohjoismaisissa PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleissa.

Lokakuun puolivälistä alkaen Tarkenee on kajahtelee myös globaalisti NHL 19 -pelin uudessa NHL ONES -ulkojääpelimuodossa, minkä lisäksi pelaajat ympäri maailman voivat lisätä kappaleen omaksi maalilaulukseen EASHL-liigassa ja Creation Zone -joukkueenluontitilassa.

Mainos

Respawnin pitkäaikaiset fanit tietävätkin, että Jare Brand ja Ville Galle kumpikin pelaavat Änäriä useamman kerran viikossa. Puitteet sen pelaamiselle löytyvät myös heidän keikkabussistaan, jossa kaksikko tykkää ottaa mittaa muista artisteista aina ollessaan kiertueella. Pelisarja on ollut osa kummankin elämää jo yli parin vuosikymmenen ajan.

– Ollaan Jaren kanssa molemmat pelattu änäriä vuodesta 1993 ja merkkaa todella paljon olla mukana soundtrackilla. Nykynuorison kielellä tää juttu on mulle ns. ”Life Goals!”, tokaisee Ville Galle.

– EA SPORTSin soundtrackeilta on vuosien varrella jäänyt mieleen useita kovia biisejä. Meille on luonnollisesti suuri kunnia olla osa NHL 19 -peliä ja on hienoa, että Tarkenee jää tälläkin tavalla historiaan, Brand lisää.

NHL-halleista virtuaalisiin kaukaloihin

Tarkenee julkaistiin albumin 247365 kolmantena singlenä 10. heinäkuuta 2015. Kappale on Antti RiihimäenJukka Immosen sekä Teemu Brunilan säveltämä ja JVG:n sanoittama.

Tosielämässä Tarkenee teki ensiesiintymisensä NHL-kaukaloissa osana Minnesota Wildin pelitapahtumia. Kappale on myös soinut Vancouver Canucksin kotihallissa maalilauluna Markus Granlundin sytyttäessä punalampun. Asia ei ole jäänyt huomaamatta EA SPORTS:lta.

– Mikael ja Markus Granlund ovat jo vieneet JVG:n musiikin oikeisiin NHL-halleihin, ja on hienoa, että Tarkenee soi tänä syksynä myös virtuaalisissa kaukaloissa”, riemuitsee EA SPORTS Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

Patrik Laine on pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PS4 ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa.

NHL™ 19 -pelin virallinen soundtrack:

* Arkells – “People’s Champ”
* Bishop Briggs – “White Flag”
* Don Diablo – “Head Up” feat. James Newman
* Grandson – “Blood//Water”
* Greta Van Fleet – “When The Curtain Falls”
* Imagine Dragons – “Natural”
* JVG – “Tarkenee”
* King Tuff – “Psycho Star”
* Moon Taxi – “Good As Gold”
* Ohana Bam – “All Roads Lead Home”
* Panic! At The Disco – “High Hopes”
* Parade Of Lights – “I Want It All”
* Parquet Courts – “Almost Had To Start A Fight/In And Out Of Patience”
* Robert DeLong – “Favorite Color Is Blue” feat. K.Flay
* SUR – “Make It To Morning”
* The Blancos – “Know My Name”
* The Cool Quest – “Goodlife”
* The Struts – “Bulletproof Baby”
* Tom Morello feat. Gary Clark Jr. and Nico Stadi – “Where It’s At Ain’t What It Is”
* twenty one pilots – “Jumpsuit”
* Wallows – “Pulling Leaves Off Trees”

Mainos
Edellinen artikkeliMarvel’s Spider-Man -arvostelu – Niin hyvä, että seitti lentää pelaajallakin
Seuraava artikkeli2K Games kertoo mikromaksujen olevan ajan bisnesmalli, eikä se tule katoamaan