Rap-duo JVG mallinnettiin Änäriin – kuvat

Mainos
Popräp-duo JVG, eli Jare Brand ja Ville Galle ovat nyt mukana NHL 19 -pelissä pelattavina pelihahmoina.

JVG:n kaksikko siirtyy virtuaalimaailmaan tänään perjantaina 7. joulukuuta julkistettavassa päivityksessä.  Jare Brandin ja Ville Gallen kasvot pelihahmoja varten on mallintanut Electronic Arts Vancouver, Helsingissä tätä tarkoitusta varten kuvatun materiaalin pohjalta.

Lätkäfaneina tunnetut muusikot ovat globaalisti esillä NHL Pro-AM -pelimuodossa, joka on toinen kahdesta täysin uudesta NHL 19 -pelissä esitellystä pelimuodosta. Jare Brand ja Ville Galle löytyvät pelistä myös vapaina agentteina, joten heidät voi lisätä omaan joukkueeseen esimerkiksi Franchise-pelimuodossa.

– Tosi siistiä päästä omalla hahmolla peliin mukaan ja ottaa mittaa kavereiden kanssa kaukalossa. Tuntuu uskomattomalta, kertoo Ville Galle.

– Hahmot ja pelipaidat näyttää niin aidoilta, että tuntuu aika erikoiselta olla tällä tavalla pelin sisällä. Kunnia päästä samaan kaukaloon legendojen ja nykyisten tähtien kanssa, lisää Jare Brand.

Mainos

Miksi ihmeessä räppärikaksikko on mukana jääkiekkopelissä? EA:n vastaus on ytimekäs.

– JVG on poikkeuksellisen suosittu yhtye Suomessa, ja heidän musiikkinsa tunnetaan myös monessa NHL-hallissa. JVG:stä on muodostunut osa kansainvälistä kiekkokulttuuria, minkä takia on erityisen hienoa tuoda Jare ja Ville mukaan NHL 19 -peliin nyt myös pelattavina hahmoina, kertoo NHL™ 19 -pelin luova johtaja William Ho.

Mainos