Mainos
Steven Spielbergin tuottama seikkailuelokuva kosiskelee pelaamisesta ja virtuaalitodellisuusscifistä kiinnostuneita nuoria maaliskuun lopussa elokuvateattereihin.

Spielbergin toiminnallinen sci-fi-selokuva Ready Player One perustuu Ernest Clinen samannimiseen romaaniin, josta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö.

Vuonna 2045 maailma on ajautumassa romahdukseen. Ihmiset ovat löytäneet lohtua OASISista, nerokkaan, mutta erikoislaatuisen James Hallidayn (Mark Rylance) kehittämästä virtuaalitodellisuusverkosta. Kun Halliday kuolee, hän jättää koko valtavan omaisuutensa sille, joka ensimmäisenä löytää jonnekin OASISiin piilottamansa digitaalisen pääsiäismunan. Tuntematon nuorimies Wade Watts (Tye Sheridan) liittyy mukaan maailmanlaajuiseen, kiivaana käyvään kilpailuun, ja löytää itsensä keskeltä raivoisaa, todellisuuden rajoja rikkovaa aarteenetsintää universumissa täynnä mysteereitä ja vaaroja.

Elokuva on pullollaan peleistä ja muista elokuvista tuttuja hahmoja, ajoneuvoja ja kohtauksia, joita myös toinen virallinen traileri esittelee.

Mainos

Ready Player One saa Suomen ensi-iltansa 28. maaliskuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliStephen Kingin Luukirkko tv-elokuvaksi
Seuraava artikkeliAssassin’s Creed Origins Curse of the Pharaohs -lisuke myöhästyy
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.