Red Dead Online sai ensimmäisen laajennuspakettinsa puoleen vuoteen – nyt ollaan naturalisteja

Mainos
Rockstar Games on julkaissut uuden tarinanpoikastakin sisältävän lisäsisältöpäivityksen Red Dead Redemption 2 -pelin verkkopelitilaan, Red Dead Onlineen. Uusi päivitys on nimeltään The Naturalist.

Päivitys on ensimmäinen tämän vuoden puolella ja Red Dead Onlinen vakiopelaajat ovatkin jo ehtineet olla huolissaan, missä uudet sisällöt luuhaavat.

The Naturalist -lisäosassa paneudutaan eläimiin. Pelaajat voivat nyt etsiä ja metsästää uusia legendaarisia elukoita ja niitä voidaan hyödyntää joko rahasaaliina tai niistä voidaan rakentaa uusia vaatteita ja vahvempia resursseja. Eläimistä voidaan vaihtoehtoisesti oppia myös uusia taitoja.

Mainos

The Naturalist -tarinassa taitava luonnonsuojelija Harriet Davenport etsii seikkailijoita auttamaan häntä jäljittämään yksilöitä ja edistämään laajaa tietämystään viiden osavaltion eläimistä. Harrietin tehtävän kanssa ristiriidassa on eläkkeellä oleva iso riistametsästäjä Gus Macmillan, joka korvaa saalistetut eläimet komeasti rahalla.

Legendaarisen eläinkartan avulla opat opit olentojen sijainnit – lopulta päätät, haluatko hankkia näytteitä Harrietia varten ja ansaita arvokkaita palkintoja, vai salametstää niitä ja saada Gus muuttamaan saaliinsa näyttäviksi vaatteiksi.

Lisäksi päivitys tuo mukanaan uuden Advanced Cameran, uudet eläinpohjaiset livetapahtumat, uusia aseita ja yli 250 korjausta peliin.

Mainos