Mainos
Red Dead Redemption 2 julkaistiin perjantaina Xbox One:lle ja PS4:lle. PC-pelaajat jäivät toistaiseksi nuolemaan näppejään. Verkossa on keskusteltu ja spekuloitu paljon, tuleeko RDR2 PC:lle lainkaan, ja jos tulee, niin milloin?

Nyt PC Gamer on julkaissut artikkelin, jonka mukaan Red Dead Redemption 2 -pelin mobiilikumppanisovelluksen lähdekoodista on löytynyt dataa, joka on selvästi PC-versioon viittaavaa. Tiedostoista löytyvät mm. seuraavat kiinnostavat rivit:

  • PARAM_companionAutoConnectIpPC
  • PARAM_Oculus
  • CommandIsPcVersion(void)    000000000166A12C

Tiedostoista löytyy myös lukuisia rivejä liittyen väliaikaiseen antialiasointiin, veden heijastuksen säätöihin sekä varjojen ja partikkelitehosteiden laatuun liittyen.

Mainos

“SIGNIN_PC_APP_URL” -komento viittaisi kuitenkin enemmän kumppanisovelluksen toimintaan PC-tietokoneella, kuin RDR2-pelin PC-versioon.

Nokkelimmat huomasivat myös, että PC-versio saattaa sisältää myös VR-tuen. Rockstar Games ei olisi VR:n kanssa ensimmäistä kertaa asialla, sillä yhtiö julkaisi myös L.A. Noire -pelistä VR-version, joka on vieläpä yksi kaikkien aikojen monipuolisimmista virtuaalitodellisuuspeleistä.