Mainos
Red Dead Redemption 2 on ylittänyt edellisen ennätyksensä PC:llä samanaikaisesti pelanneiden pelaajien määrässä sen julkaisun jälkeen kolme vuotta sitten.

Kuten Eurogamer raportoi, SteamDB:n mukaan Red Dead Redemption 2:n samanaikainen pelaajamäärä oli 66 492 24. marraskuuta. Tämä oli huomattavasti korkeampi kuin sen edellinen ennätys 55 271, joka kirjattiin 26. joulukuuta 2019, pian nimikkeen 5. marraskuuta tapahtuneen PC-julkaisun jälkeen.

Viimeaikainen pelaajamäärän nousu johtui todennäköisesti Steamin kausittaisesta syysalesta, jossa peliä alennettiin 67 %.

Mainos

Julkaisija Take-Two Interactive paljasti aiemmin tänä vuonna, että Red Dead Redemption 2:ta on myyty tähän mennessä yli 45 miljoonaa kappaletta julkaisunsa jälkeen.

Kiistämättömästä menestyksestään huolimatta kehittäjä Rockstar Games ilmoitti heinäkuussa, että Red Dead Online ei saa enää uusia ”teemoitettuja sisältöpäivityksiä”, koska kehitysresursseja suunnataan Grand Theft Auto 6:n luomiseen.

Viikko ilmoituksen jälkeen sitoutuneet fanit järjestivät Red Dead Onlinen hautajaiset, joiden aikana yhteisön jäsenet pukeutuivat mustiin ja osoittivat kunnioitustaan.

Red Dead Redemption 2 sai PC:lle myös epävirallisen, mutta varsin hyvin toimivan VR-tilan reilu vuosi sitten:

Mainos