Mainos
Red Dead Redemption 2:n Nintendo Switch -versio on nähty brasilialaisen luokituslautakunnan sivustolla.

X-käyttäjän havaitseman mukaan Rockstarin pelin ilmoittamaton Switch-versio on listattu pelin tällä hetkellä saatavilla olevien versioiden rinnalle.

Ei ole kuitenkaan heti selvää, milloin Switch-listaus lisättiin luokituslautakunnan sivustolle.

Mainos

Lautakunta luokitteli pelin alun perin syyskuussa 2018, ja peli julkaistiin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle seuraavassa kuussa.

Red Dead Redemption 2 julkaistiin vuonna 2019 myös PC:lle ja nykyään lakkautetulle Stadialle.

Rockstarin omistaja Take-Two kertoi viime kuussa, että Red Dead Redemption 2:ta on myyty tähän mennessä yli 55 miljoonaa kappaletta.

Tutkimusyhtiö Circanan (entinen NPD Group) mukaan se on Yhdysvaltain toiseksi myydyin peli viimeisen viiden vuoden aikana dollarimyynnin perusteella.

Koska avoimen maailman peli asettaisi suuria vaatimuksia ikääntyvälle Switch-laitteistolle, mahdollinen Red Dead Redemption 2 -julkaisu Nintendon konsolille tulisi todennäköisesti pilviversiona, joka käyttää suoratoistotekniikkaa pelattaessa nimikettä palvelimelta.

Rockstar julkaisi alkuperäisen Red Dead Redemptionin Switch- ja PS4-portit viime kuussa. Peliä on myyty yli 23 miljoonaa kappaletta sen jälkeen, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran PS3:lle ja Xbox 360:lle vuonna 2010.

Mainos