Mainos
Hollywoodissa kohisee jälleen #metoo-kampanja. Nyt kohteena on Red Sonja -elokuva ja sen ohjaaja Bryan Singer. Singer on joutunut luopumaan työtehtävistään seksuaalisen häirinnän vuoksi.

Hollywoodissa kukkii kaikista kohuista huolimatta edelleen miesvaltaisen sikailun kulttuuri, jossa naisnäyttelijöiden on siedettävä miesten niljakasta käytöstä pitääkseen uransa kiidossa ja saadakseen tv- ja elokuvarooleja.

Vuonna 2008 isosti Comic-Con-messuilla esitelty Red Sonya -rebootti oli alunperin Robert Rodriguezin ja Rose McGowanin projekti, josta molemmat putoilivat vaivihkaa pois. Pitkän esituotannon päätteeksi projekti on taas tulilla. Nyt ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vasstaa Transparent-luoja Jill Soloway.

Mainos

Odotukset Red Sonja -elokuvaa kohtaan ovat yhtä heikot kuin Conan The Barbarian -rebootilla, mutta tämä voi olla etulyöntiasema, jos elokuva sattuukin olemaan lopulta hyvä.

Mainos
LÄHDEThe Hollywood Reporter
Edellinen artikkeliKaksi uutta Switch-versiota tulossa? Espanjalaiskauppa julkaisi vahingossa oheistuotteita uusille konsoleille
Seuraava artikkeliF1 2019 -arvostelu – Formulapeli kokeilee varovasti myös kakkosta