Redfall julkaistaan keskeneräisenä – traileri paljastaa uutta kuvaa

Mainos
Bethesda on julkaissut Redfallin julkaisutrailerin ennen ensi viikolla julkaistavaa pelitapausta.

Arkane Austinin kehittämä Redfall on tarinavetoinen, avoimen maailman ensimmäisen persoonan räiskintä, jota voi pelata yksin tai jopa neljän pelaajan tiimin kanssa co-opissa.

Siinä pelaajat taistelevat kukistaakseen vampyyrien legioonan, joka on katkaissut Redfallin, Massachusettsin viehättävän saarikaupungin ulkomaailmasta.

Mainos

Pelin julkaisutraileri, joka on katsottavissa yllä, on sovitettu Soundgardenin Black Hole Sun -kappaleen uuteen cover-versioon.

Bethesdan omistaja Microsoft ilmoitti hiljattain Redfallin julkaisupäiväksi 2. toukokuuta Xbox Series X/S:lle ja PC:lle, minkä lisäksi se ilmoitti yksityiskohtia erikoispainoksesta ja ennakkotilausbonuksista.

Perusominaisuuksia lisäillään perästä

Redfall ei tule sisältämään 60 FPS:n suorituskykytilaa Xboxilla, kun peli julkaistaan. Sen sijaan se lisätään pelipäivityksen kautta ”myöhemmin”.

Julkaisuvaiheessa pelin konsoliversiot sisältävät vain Quality-tilan, Xbox Series X tukee 4K 30 fps:ää ja Xbox Series S tarjoaa 1440p 30 fps:ää.

Yksinpelissä ja co-opissa tarvitaan jatkuva verkkoyhteys julkaisun yhteydessä, vaikka Arkane vahvisti hiljattain, että se ”harkitsee” vaatimuksen poistamista yksinpelaajilta.

Pelaajat, jotka ennakkotilaavat Redfallin tai pelaavat peliä Xbox Game Passilla, saavat Vampire Hunter Packin. Se sisältää eksklusiivisen Grim Tide -haulikon, joka antaa 20 % suuremman vahingon kahdeksan sekunnin ajan vihollisen tappamisen jälkeen, Polar Vortex -moniase-skin ja Blood Ravager Stake -aseliitteen.

Mainos