Remedy-pomo haaveilee Alan Wake 2:sta, mutta jännittää sen toteutusta

Mainos
Suomalainen Remedy julkaisee kohta uuden pelinsä, Controlin. Yhtiön johtaja Sami Järvi kertoi Controliin liittyvässä haastattelussa IGN:lle tulevaisuuden suunnitelmistaan.

IGN Unfiltered -jaksossa kyseltiin mahdollisuudesta Alan Wake -pelin jatko-osalle, jonka oikeudet Remedy sai vastikään takaisin itselleen.

– Kyllä, haluaisimme tehdä Alan Wake:lle jatkoa, mutta aijat ovat muuttuneet sen verran, että sen tekeminen olisi todella haastavaa. Kaiken pitäisi loksahtaa kohdilleen, Järvi tuumailee yllä olevalla videolla.

Mainos

Alan Wake ei ollut ollut julkaisuvuonnaan 2010 älytön hitti, mutta se jäi nostalgiaan varsin tuhdin scifi-tyylinsä ansiosta. Suomalaisille Alan Wake jäi eritoten mieleen päähahmonsa ulkonäöstä, josta vastasi Sonera-miehenä tuohon aikaan tuttu Ilkka Villi.

Pelissä kirjailija Alan Wake, kärsii kirjoittamisvaikeuksista ja saapuu kaupunkiin lomailemaan yhdessä vaimonsa Alicen kanssa. Alicen kadottua Wake joutuu keskelle painajaismaisia tapahtumia, jotka perustuvat kirjaan, jota hän ei muista kirjoittaneensa. Peli on rakenteeltaan ja tarinankerronnaltaan hyvin televisiosarjamainen.

Mainos
Edellinen artikkeliTurtlesista kaavaillaan aikuisille suunnattua, väkivaltaisempaa sarjaa Netflixiin
Seuraava artikkeliNäin makoisalta näyttää Wolfenstein: Youngblood