Mainos
Tässä on uutinen, jota kukaan ei olisi osannut ennustaa: Renny Harlin on jo aloittanut kuvaukset Bryan Bertinon vuonna 2008 tekemän The Strangers -kauhun uusintaversiosta. Lisäksi tuotantoyhtiö suunnittelee kokonaista trilogiaa.

Madelaine Petsch, Froy Gutierrez ja Gabriel Basso ovat pääosissa uudessa elokuvassa, jossa Petschin hahmo ajaa pitkäaikaisen poikaystävänsä (Gutierrez) kanssa maata ristiin rastiin aloittaakseen uuden elämän Tyynenmeren luoteisosassa.

Kun heidän autonsa hajoaa Venusissa, Oregonissa, he joutuvat viettämään yön syrjäisessä Airbnb-huoneistossa, jossa kolme naamioitunutta muukalaista terrorisoi heitä hämärästä aamuun.

Mainos

Bertinon elokuvaa tähdittivät vuonna 2008 Liv Tyler ja Scott Speedman. Siitä tuli hitti, joka poiki vuonna 2018 jatko-osan The Strangers: Prey At Night, jonka Bertino on käsikirjoittanut, mutta ohjasi Johannes Roberts.

Harlin ja Lionsgate eivät halua antaa ruohon kasvaa uuden elokuvan jalkojen alla, vaan hautovat sopimusta kahdesta jatko-osasta, joista Harlin vastaa. Kamerat pyörivät nyt Slovakiassa Alan R. Cohenin ja Alan Freedlandin käsikirjoituksen pohjalta.

– Äitini istutti minuun rakkauden Hitchcockin elokuviin ja muiden jännityksen ja kauhun mestareiden maailman kautta. Läpimurtoni Hollywoodiin tapahtui A Nightmare On Elm Street 4:n menestyksen myötä, Harlin kertoo.

– On erittäin sopivaa, että pääsen palaamaan suosikkigenreeni pariin uskomattoman hyvin kirjoitetun The Strangers -trilogian myötä. Hahmot ja juoni pohjautuvat kaikki todellisuuteen ja tarjoavat minulle loputtoman kudelman ahdistavaa visuaalista materiaalia näiden elokuvien elävöittämisessä, ohjaaja summaa.

– Tämän tarinan kuvaaminen trilogiana antaa meille mahdollisuuden luoda hyperrealistisen ja pelottavan henkilökuvauksen. Olemme onnekkaita saadessamme yhdistää voimamme Madelaine Petschin kanssa, lisää tuottaja Courtney Solomon.

Harlinin perheen edesottamuksia on seurattu myös viimeaikoina tv:stä The Harlins -sarjan myötä. Sarjaa katsottiin sellaisella innolla, että se sai jatkoa toisen kauden muodossa.

Mainos