Resident Evil 2 -kauhupelistä julkaistaan perjantaina ilmainen demo

Mainos
Capcomin julkaisemasta Resident Evil 2 -kauhupelistä julkaistaan perjantaina 30 minuutin pituinen ilmainen haastepeli.

Kaikki jännittävää toimintaa kaipaavat kauhufanit pääsevät ensi perjantaina kokeilemaan Resident Evil 2 -kauhupeliä sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla että pc-tietokoneilla. Silloin ilmestyy rajoitetuksi ajaksi (11.-31.1.) saataville ”1-Shot Demo”, jossa pelaaja haastetaan selviytymään Raccoon Cityn kauhuista 30 minuutin ajan. Jos pelaaja suorittaa tehtävän alle 30 minuutissa, operaation voi käynnistää uudestaan, kunnes koko aika on käytetty. Jos pelaaja epäonnistuu, niin hän voi yrittää operaatiota useita kertoja, kunnes 30 minuuttia on täynnä. Demon lopussa on vain sen pelaajille esitettävä uusi elokuvamainen trailerivideo.

Demopelissä pelaaja astuu poliisialokas Leon S. Kennedyn saappaisiin hänen saapuessa Raccoon Cityn poliisiasemalle. Hänen tulee kaikkien aikojen pahimpana ensimmäisenä työpäivänä selviytyä julmista zombeista ja ratkaista pulmia löytääkseen turvallisen reitin ulos poliisiasemalta.

Mainos

Uusi Resident Evil 2 perustuu nimensä mukaisesti yhteen kaikkien aikojen suosituimmista jatko-osista. Selviytymiskauhugenren kulmakiveen perustuvana jatkona sen toimintaa ja kauhua toisiinsa yhdistävä kokonaisuus on jättänyt jälkensä historian sivuille.

Capcomin omaa RE-pelimoottoria hyödyntävä Resident Evil 2 on täysin alusta luotu kauhukokemus, joka tarjoaa entistä syvemmän tarinan yhdistettynä veret seisauttavaan toimintaan.

Resident Evil 2 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 25. tammikuuta 2019.

Mainos